"Zaljuljali smo svijet"

Nina Kraljić izdala singl – 'Glazba je ipak nadjačala njezin genijalni vokal '

Foto: PR FOTO
nina kraljić
01.07.2015.
u 17:06
Od publike je dobila peticu, a producenti joj savjetuju što da sljedeći put mijenja
Pogledaj originalni članak

Nakon pobjede u glazbenom showu The Voice, Nina Kraljić nije zaspala na lovorikama uspjeha, prionula je na posao i zajedno s producentom Tihomirom Preradovićem, autoricom glazbe Ines Prajo i autoricom teksta Arjanom Kunštek zadnja dva mjeseca predano radila. Rezultat je singl "Zaljuljali smo svijet".

Velika očekivanja

Pjesma očito ima znakovit naslov, jer Ninin se svijet zasigurno dobrano uzdrmao pobjedom u The Voiceu.

– To je bio jedan od razloga što sam pjesmu smatrala prikladnom za debitantski singl – potvrđuje nam Nina i nastavlja: – Pjesma je mješavina raznih stilova i ideja koje mi se sviđaju i što smo više radili na njoj, postajalo je jasnije da se savršeno nadovezuje na moje putovanje kroz Voice, ali i budući smjer kretanja. Htjeli smo da obuhvati prekrasnu širinu, kreativnost, da ostavlja dojam da je sve moguće. S 26 instrumenata iz cijeloga svijeta, mislim da nitko ovakvo što još nije pokušao napraviti. Nadam se da će tu kvalitetu i trud i drugi prepoznati jer smo dali sve od sebe da ispunimo očekivanja koja su, budimo realni, bila velika, pomalo i nerealna ako znamo kako je danas teško u Hrvatskoj raditi nešto drukčije – zadovoljno objašnjava Nina. Njezin mentor iz showa, Jacques Houdek nije sudjelovao u stvaranju pjesme, ali je rekao da mu se jako sviđa. Trud i kvalitetu Ninina tima prepoznali su čitatelji našeg portala i na pitanje kako im se sviđa Ninin singl, njih 88,7 posto odgovorilo je da je izvrstan. Producentski pečat Nininoj pjesmi dao je Tihomir Preradović, s kojim je surađivala i na The Voiceu.

– Nakon njezine pobjede u The Voiceu, rekao sam da su Nina i glazba u ljubavnoj vezi. Mislim da to najjednostavnije opisuje kako Nina doživljava glazbu, a ta njezina ljubav i emocija koju dijeli s glazbom na najčudesniji način prenose se na publiku – kaže Preradović. Dobre prognoze i pokoju sugestiju Nininoj debitantskoj pjesmi dao je i producent Miro Buljan.

Odana svom izričaju

– Pjesma je odlična. Drago mi je što je Nina ostala odana svom stilu i pohvaljujem ovakav glazbeni početak. Ova je pjesma za prave sladokusce, ali ako Nina cilja na širi krug publike, morat će napraviti pokoji komercijalni kompromis kada je riječ o tekstu i imati neku jaču rimu. Ono što mi je tehnički zasmetalo jest to što je glazba dominantnija od njezina vokala, koji je izvrstan i mislim da sljedeći put treba pripaziti na to da ta situacija bude obrnuta – kaže Buljan.

Miks omiljenih žanrova

Nina je zadovoljna pjesmom jer sve što voli, od etna, ambientala, orkestracija i mistike, uključeno je u njezinu debitantsku skladbu...

>>Nina Kraljić objavila svoj prvi singl!

>>Nina Kraljić vraća se kući: Moram priznati da nije bilo lako oprostiti se

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

KR
krizevcifranc
08:48 02.07.2015.

A ko je ta???

Avatar h.hulkic
h.hulkic
18:01 01.07.2015.

Šteta ,ima lijep glas ,a ništa od nje!