Teški počeci

Nina Badrić odbila golišavo snimanje pa je fotograf potjerao

Foto: Photo : Andreja Damnjanović (c) NB Press
Nina Badrić odbila golišavo snimanje pa je fotograf potjerao
18.04.2013.
u 15:44
Pjevačica se prisjetila početka karijere. Jedan slavni fotograf tražio je od nje da se fotografira obnažena, no odbila je.
Pogledaj originalni članak

Nina Badrić prisjetila se svađe s jednim uglednim fotografom, dok je bila na početku svoje karijere.

- Suradnja s njim je tada bila čast svakome jer je značila da postajete zvijezda. Tražio je od mene da se obnažim i pokažem grudi i noge, zapravo da mu poziram u kratkoj mokroj majici ispred plasta sijena. Nisam na to pristala, a on me izbacio iz svog studija riječima: \"Od tebe nikada neće biti ništa! Nikada nećeš uspjeti! Pjevačica mora frajerima golicati maštu, na kaj se ti furaš, zakopčana do grla?\", ispričala je Nina svojim obožavateljima.

Srećom, Nina se odlučila držati svojih principa i usavršavati se u umjetničkom smislu. - Mene nije zanimala slava, nego glazba. Ja sam vjerovala u sebe i u to da će se ipak stvari jednom okrenuti i u moju korist. Da sam pristala na to, izdala bih samu sebe zbog komadića slave, zaključila je Badrić.

>>Super sam nakon rastave, bitno je da smo oboje sretni

 

 

 

 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.