Koje Valentinovo!

Nina Badrić od supruga dobila 101 ružu, a Beograđanke još 800 ruža

Foto: Aleksandar Dimitrijevic/Cropix
Nina Badrić od supruga dobila 101 ružu, a Beograđanke još 800 ruža
15.02.2011.
u 17:33
Na dva unplugged koncerta pod nazivom "Ljubavna priča", koje je Nina Badrić na Valentinovo održala u Beogradu, pjevačica se predstavila svojim najljepšim ljubavnim pjesmama posebno aranžiranima za tu priliku
Pogledaj originalni članak

Na dva unplugged koncerta pod nazivom "Ljubavna priča", koje je Nina Badrić na Valentinovo održala u Beogradu, pjevačica se predstavila svojim najljepšim ljubavnim pjesmama posebno aranžiranima za tu priliku. Njezin suprug Bernard Krasnić iznenadio ju je buketom sa 101 crvenom ružom. Kupio je još 800 ruža koje su podijeljene svim ženama koje su tog dana bile na koncertu.

Ganuta Nina publiku je posebno dirnula izvedbom pjesme "Sve će to mila moja prekriti ružmarin, snjegovi i šaš" Bijelog dugmeta. Premijerno je izvela i svoju novu pjesmu "Moje oči pune ljubavi", koju je beogradska publika otpjevala od početka do kraja zajedno s njom. Beograđani su Ninu ispratili ovacijama, a koncerti su i snimljeni te će se naći na posebnom izdanju "Nina unplugged".

Spot koji prati singl režirao je Darko Drinovac, a danas je imao i svoju televizijsku premijeru. U njemu sudjeluju plesačice skupine D Vision, mnogima poznate kao finalistice Supertalenta 2010.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SP
splitskaljeta
19:44 16.02.2011.

Beograd je imao prilike čuti u protekla tri tjedna dvije sjajne hrvatske pjevačice: Ninu Badrić i Terezu Kesoviju.

OB
-obrisani-
09:12 18.02.2011.

U svezi s tim, nesmijem ništa kometirati, jer će me admin. izbrisati.