Vrhunski show na HRT-u

Nina Badrić, Massimo i Mile otkrivaju koji su im ljubavni stihovi najdraži

Foto: Krasnodar Peršun/HRT
Foto: Krasnodar Peršun/HRT
Foto: Krasnodar Peršun/HRT
22.11.2017.
u 19:11
U subotu starta nova sezona glazbenog showa "A strana" u kojoj poznati glazbenici pričaju o glazbi, pjesmama, karijeri. Novost je što će u ovoj sezoni svaka emisija imati tematsku okosnicu, a okosnica prve emisije je ljubav.
Pogledaj originalni članak

Dobra glazba, dobro društvo, dobra zabava ponovno su subotom na Prvom programu HRT-a jer upravo ove subote počinje nova sezona A strane!

Voditelji su i dalje Duško Ćurlić i Ivan Vukušić koji će sa glazbenim gostima pričati o njihovim pjesmama, karijeri, nastupima, a na pozornici će se glazbenim legendama pridružiti i mlade glazbene nade.

Novost je ove sezone da svaka emisija ima svoju tematsku okosnicu. Tako će se glazbeno predstaviti teme poput odrastanja, bunta, glazbene afirmacije i zajedništva, a tu su i prigodne emisije za božićne i novogodišnje blagdane. Prva emisija posvećena je najsjajnijemu ljudskom osjećaju - ljubavi.

Nina Badrić, Massimo i Mile Kekin pokušat će objasniti zašto im publika vjeruje kad pjevaju ljubavne pjesme, tko su im bili uzori i koji su im najdraži ljubavni stihovi. Gost prve ovosezonske emisije je i Zdravko Čolić koji će nakon više od 40 godina otpjevati neke od najljepših Arsenovih pjesama.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.