novi singl

Nikolina Tomljanović objavila singl 'Pokloni mi zagrljaj'

Foto: PR FOTO
nikolina tomljanović
26.11.2014.
u 15:25
Autor glazbe je Damir Matković (Crooks & Straights), tekst potpisuje Jakob Patekar, a aranžman Vedran Križan i Neno Belan. Producent je ponovno Neno Belan...
Pogledaj originalni članak

Nakon prvog samostalnog singla ''Budi tu'', Nikolina Tomljanović za ovo je predblagdansko vrijeme pripremila pravu poslasticu – božićni country singl ''Pokloni mi zagrljaj''.

– Vesela božićna pjesma ''Pokloni mi zagrljaj'' podsjeća nas da u vrijeme zimskih praznika osjećamo zaigranost i tražimo toplinu i radost te da upravo to možemo naći u zagrljaju voljene osobe – više negoli u bilo kakvom drugom daru, rekla je Nikolina o svojoj novoj pjesmi.

Autor glazbe je Damir Matković (Crooks & Straights), tekst potpisuje Jakob Patekar, a aranžman Vedran Križan i Neno Belan. Producent je ponovno Neno Belan. Na pjesmi su još gostovali: Vedran Križan (klavijature), Mario Šimunković (gitare), Neno Belan (bas gitara), Alen Tibljaš (bubnjevi), te Nataša Veljak i Maja Veljak (violine).

Osim prigodne blagdanske pjesme kojom će obradovati slušatelje na kraju ove godine, u svojem samostalnom radu Nikolina nema namjeru raditi stanke – novu pjesmu predstavit će na 62. Zagrebačkom festivalu koji će se održati 16. siječnja 2015.

>>Članica E.N.I. objavila prvi samostalni uradak!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.