BRAK NA PRVU

Nikolina priznala da joj je Luka zgodniji od Adama, a Luka poručio da seks može dobiti za 400 kuna

Foto: RTL
brak na prvu
Foto: RTL
brak na prvu
Foto: RTL
brak na prvu
30.03.2020.
u 21:35
- Ja sam se njoj dao odmah na početku, sve sam joj dao. Ne možemo mi muškarci stalno sve raditi. Nije fer. I mi želimo isto što i vi. I ja želim da me netko drži za ruku. I ja želim da me netko zgrabi ispod stola, komentirao je Luka.
Pogledaj originalni članak

Šest parova emisije „Brak na prvu“ prvi će se put naći na grupnoj večeri, gdje će se družiti, upoznati i podijeliti svoja iskustva.

Gordana i Milan su nakon povratka s medenog mjeseca nastavili život u stanu, a među njima se, unatoč ranijim nesuglasicama, stvari razvijaju u dobrom smjeru. Nikolina smatra da se Adam silno trudi dobiti njezinu pažnju.

- Previše mi je provoditi 24 sata s Adamom, treba mi malo prostora, smatra Nikolina dok se on nije žalio na činjenicu da kuha za nju i još je dodao da mu ništa nije teško. Odnos Lidije i Alena došao je do točke pucanja pa su, umjesto u zajedničkom stanu, nakon povratka s medenog mjeseca vrijeme proveli odvojeno. Lidija je iz stana otišla u hotel.

- Otišla sam iz stana jer je situacija između mene i Alena bila malo napeta. Maknula sam se da se smirim i vidim sve iz neke druge perspektive. Mrzim ispraznost, ne podnosim isprazne postupke i isprazne riječi, on ispada licemjer. Ne znam kako ćemo dalje. Teško, ali idemo dalje, komentirala je Lidija. Dok su parovi na večeri, stručnjaci Boris Blažinić, Ita Štefanek i Ingrid Divković promatrat će njihovo ponašanje a da oni to ne znaju. Prateći njihovo ponašanje, moći će donijeti zaključke o pojedinim parovima.

Alen je na večeru došao sam, što je izazvalo zanimanje ostalih parova, a njemu je to stvorilo nelagodu pa je objasnio da su se morali odvojiti jer su preburno krenuli u sve.

- Ne znam koliko čudno gledaju drugi parovi na nas, ali mislim da je nama ovo bilo potrebno i da je to za našu dobrobit, komentirao je Alen. Lidijin dolazak izazvao je najviše reakcija jer su svi čekali kako će reagirati kad ugleda Alena, a on je komentirao da ga je pozdravila dosta službeno.

- Osjeti se ta nelagoda između njih dvoje i ono što je vrlo indikativno, sarkazam, kad ona kaže da iz muške glave i ženske torbe mogu izaći razne gluposti, što se njemu nije nikako svidjelo, komentirao je Boris Blažinić. Gledajući ostale parove, Valentina i Marinko zaključili su kako su oni zapravo odlično kliknuli i da im nije uopće loše.

- On nema nijednu osobinu koju sam navela kao poželjnu i vjerujem da je moja reakcija i time izazvana, komentirala je Lidija s Valentinom pokušavajući objasniti zašto se nikako ne slaže s Alenom.

„Lidija je frustrirana i nastoji na neadekvatan način, da ne kažem loš način, i kod drugih stvoriti sliku da je ona OK, a da je Alen loš. Drugi su suzdržani jer se još ne poznaju dovoljno da bi nešto rekli“, komentirao je Blažinić. Ingrid je zaključila i kako je Valentina odličan slušač i ne donosi unaprijed zaključke.

- Neutralna sam što se tiče tog odnosa jer sam čula samo Lidijinu stranu, ali nisam njegovu. Nekako mi je nezamislivo da nemaju nijednu temu o kojoj mogu pričati, ali ne želim se miješati u taj odnos, komentirala je Valentina. Luka je komentirao s Gordanom i Milanom kako je imao nesporazum s Nadijom zato što joj je rekao da je žali zbog odnosa koji je imala s bivšim partnerom jer se zbog toga ne može njemu otvoriti, a Nadia je to shvatila kao uvredu.

- Ja sam se njoj dao odmah na početku, sve sam joj dao. Ne možemo mi muškarci stalno sve raditi. Nije fer. I mi želimo isto što i vi. I ja želim da me netko drži za ruku. I ja želim da me netko zgrabi ispod stola, komentirao je Luka.

- Luki je potrebno da bude nadmoćan u društvu, mora voditi glavnu riječ, zaključila je Ita. Nikolina i Adam o svom su odnosu pričali s Nadijom i Gordanom Marelli, a u razgovoru je Nikolina još jednom naglasila kako apsolutno ništa ne osjeća prema njemu te da mogu biti samo prijatelji.

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

-Želim da budeš zabavniji, otvoreniji, veseliji. Ti si dosadan kao i ja, a hoću nekoga tko će me motivirati“, rekla je Nikolina.

- Kako znaš da ja ne želim istu takvu osobu? Osobu koja je otvorena i otvoreno priča sa mnom?, pitao ju je Adam. Ništa bolje nije prošao ni daljnji razgovor između Lidije i Alena, koji je svojoj dragoj prigovorio kako ne zna slušati i da redovito svaki razgovor završi svađom.

- A da kažeš: Oprosti, popravit ću se?, pitao je Alen Lidiju, a ona je zaključila kako to ne dolazi u obzir jer nije zaslužio. Nikolina je pokazala interes za odnos Luke i Nadije pa je pitala tko je više otvoren i tko više ulaže u tu vezu.

- Je li Nadia tvoj tip žene?“ pitala je Nikolina Luku, a nakon toga je komentirala i da joj je Luka zgodan.

„Lagala bih kad bih rekla da nije privlačan muškarac, tip je muškarca kojeg bi možda primijetila vani, dok Adama ne bi“, rekla je Nikolina. Luka je u opisivanju zašto mu se Nadia sviđa počeo pričati o seksu, što je zbunilo druge kandidate.

- Seks je stvar koju možeš imati za 400 kuna, ali s nekim trebaš i pričati i nakon toga, rekao je Luka, a Nikolina mu je odgovorila da je zanima kakva mu je Nadia kao osoba.Promatrajući njihov razgovor, Boris Blažinić je zaključio da Nikolina definitivno želi ostvariti kontakt s Lukom dok je za njega rekao da ima silnu želju biti u centru pažnje te da je frustriran jer ne može doprijeti do Nadije. Nakon večere parovi odlaze kući, a najburnije je kod Nikoline i Adama.

- Meni treba netko tko će biti živahan. A ti nisi netko… ne znam zašto sam ovdje!“ komentirala je Nikolina te zaključila da očito mora ići doma. U stanu Nadije i Luke također se analizirala upravo završena večera, a Luka je komentirao da mu se Nikolina udvarala. No Nadia je sve dosta mirno prihvatila pa je Luka priznao da bi ipak volio da je pokazala malo više interesa i da je ljubomorna. Što će eksperti savjetovati kandidatima, gledatelji mogu pratiti u novoj epizodi „Braka na prvu“ u utorak u 20:35 sati na RTL-u!

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
23:56 30.03.2020.

Kako se ono veli ? Sodoma i Korona ili kako?

DU
Deleted user
23:39 30.03.2020.

Na koje ste se vi grane srozali

MI
Mia0900
21:45 30.03.2020.

Jadni jadnici.