ljubav iz beograda

Nikolina Pišek zaljubljena u poduzetnika Matiju Ćorkovića

Foto: Facebook
Matija Ćorković
Foto: pixsell
nikolina pisek
Foto: Facebook
Matija Ćorković
Foto: Facebook
Matija Ćorković
Foto: Facebook
Matija Ćorković
25.11.2010.
u 10:34
Riječ je o 32-godišnjem srpskom poduzetniku s berlinskom adresom kojeg je Nikolina upoznala prije godinu dana u beogradskom hotelu Hyatt.
Pogledaj originalni članak

Nakon neslavnog kraja veze s roniocem Kristijanom Curavićem 34-godišnja voditeljica Nikolina Pišek opet je zaljubljena, piše Gloria. Riječ je o Matiji Ćorkoviću, dvije godine mlađem srpskom poduzetniku koji već godinama živi u Berlinu i koji je prošlog vikenda posjetio Nikolinu u Zagrebu i pratio je na vjenčanju njene prijateljice.

Par se upoznao prije 12 mjeseci u Beogradu. Bio je to slučajan susret u hotelu Hyatt, no poduzetnik nije htio da se završi samo na tome. Doznao je Nikolinin broj telefona i zahvaljujući svojoj upornosti dogovorio novi susret. Posljednja Matijina ljubav bila je srpska folk-pjevačica Ana Nikolić.   

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

VE
velikazmija
12:09 25.11.2010.

u koga sve ova nije zaljubljena ok, toliko-----

IN
Indis
11:21 03.12.2010.

I???? Što ćemo sada??????????? Nikolinaima novog dečka!!!!???!!! Koja vijest, AJME LJUDI; DI IDE OVO NOVINARSTVO????

OB
-obrisani-
11:08 25.11.2010.

pa kud baš u poduzetnika....