tulum do zore

Nikolina Pišek utjehu pronašla u provodu na Zrću

Foto: (klub papaya)
Nikolina Pišek utjehu pronašla u provodu na Zrću
15.08.2010.
u 16:33
Prije posjeta našoj najpoznatijoj plaži nekoliko je dana boravila i na Palma de Mallorci u društvu prijatelja i kćeri Hane, a nakon Zrća sa Snježanom se od burne zabave oporavljala sljedećeg jutra na kavi sa stilistom Nevenom Ciganovićem.
Pogledaj originalni članak

Prije nego što konačno odluči hoće li sudjelovati u srpskoj Farmi i time svoj kućni budžet pojačati za 100 tisuća eura, lijepa voditeljica Nikolina Pišek zabavljala se na novaljskoj plaži Zrće. Na poslijepodnevni je party u klubu Papaya došla poslušati francuskog DJ-a Arna Costa u društvu svoje prijateljice Snježane Mehun. I dok Snježana planira skoro vjenčanje sa svojim zaručnikom Mihaelom Galekovićem na nekom egzotičnom otoku, Nikolina je očito preboljela Kikija Curavića, pa je po Zrću plesala, smijala se i budila čeznutljive poglede muškog dijela partijanera. Na njoj je bilo samo da poželi jednog od njih!

 

Na Zrće, poznato je, Nikolina navrati svake godine jer je dobra zabava, a čini se da su ludi provodi i pažnja prijatelja jedino što sada treba lijepoj voditeljici. Prije posjeta našoj najpoznatijoj plaži nekoliko je dana boravila i na Palma de Mallorci u društvu prijatelja i kćeri Hane, a nakon Zrća sa Snježanom se od burne zabave oporavljala sljedećeg jutra na kavi sa stilistom Nevenom Ciganovićem.

 

Prije povratka u Zagreb valja napuniti baterije jer pred njom je i snimanje serije “Najbolje godine” u kojoj će zaigrati nimfomanku i pijanicu koja se u Dragošju liječi od alkohola. Kako bi što kvalitetnije odradila ulogu, Nikolina se upisala na tečaj glume kod Simone Dimitrov Palatinuš u sklopu ZeKaeM-a, pa se može očekivati da će se lako snaći i kao glumica.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar marela
marela
17:14 15.08.2010.

Mene čudi što u ovome tekstu nije napisano: Nikolina pišek ( 34 )!!! ??????? Vjerojatno osoba koja je pisala tekst zna koliko Nikolina ima godina. Naime, gospođica Pišek već četvrtu godinu za redom ima 34 godine ( rođena je 1973. godine)..................

DH
dalibor.hren
18:04 15.08.2010.

Mogla bi utjehu potražiti u mome PIŠKU!

GE
gemist
07:35 16.08.2010.

Nadam se da će te i dalje pratiti što radi i gdje se kreće dotična gospodična,ako treba zakupiti i neki špijunski satelit da imamo direktan prijenos jer je to neizmjerno važno nama ostalima i ne mogu si zamisliti jutro,a da prvo ne pročitam najnovije vijesti kaj se tiču nje i ovih ostalih koje još niste stigli spomenuti