brak na prvu

Nikolina nezadovoljna suprugom: 'Problem je u Adamu, da je zgodniji sve bi bilo drugačije'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Valentina i Marinko
Foto: RTL
Foto: RTL
23.03.2020.
u 21:20
Adam i Nikolina proveli su prvo jutro nakon vjenčanja bez previše povezivanja. „Adam je osoba za dovođenje doma, divan i pažljiv, ali ja sam osoba koja ne cijeni takve stvari“, kazala je Nikolina, a Adam je samo konstatirao kako mu nije jasno zašto diže zidove oko sebe.
Pogledaj originalni članak

Još samo jedan par čeka svoje vjenčanje, a to su Valentina i Marinko, oboje razvedeni roditelji kojima propale ljubavne priče nisu narušile vjeru u nove romanse. Ono što Valentina nije znala prije vjenčanja jest to da je Marinko ljubitelj kauboja i da će na vjenčanje doći tako odjeven pa je ona, ugledavši matičara u odijelu, pomislila da je upravo on njezin novi odabranik.

Mlada je bomba, ne mogu reći da nije“, bila je prva Marinkova reakcija te je dodao da nije mogao skinuti pogled s nje. „Da vam budem iskrena, zamijenila sam mladoženju s matičarem“, rekla je Valentina svjesna kako je i njezina budućeg supruga pojela trema. Vinka, Marinkova kći, nije bila zadovoljna viđenim jer je Valentina previše podsjeća na njezinu majku koja ju je ostavila i nakon čega živi sama s tatom i bakom.

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

U prvom razgovoru kad su ostali nasamo, Valentina je od Marinka pokušala doznati neke stvari o njegovu izgledu, ponajviše o njegovoj frizuri irokezi. „Možda se malo bojim da je agresivan, zbog načina na koji je razgovarao sa mnom, zbog te njegove nervoze“, komentirala je Valentina. Marinko, s druge strane, nije imao prigovora na svoju mladu. I kasnija zabava nakon vjenčanja prošla je u pomalo nervoznom tonu, a Vinka je svojoj pomajki pronalazila mane pa tako nije bila zadovoljna ni načinom na koji pleše. Rezanje torte isto je prošlo napeto, a Marinko je komentirao kako nikad to nije radio pa je Valentina morala preuzeti glavnu ulogu i u tome. Jutro nakon vjenčanja Marinko je pripremio kavu za svoju suprugu nakon čega su komentirali doživljaje pri čemu je on bio prilično oduševljeniji od nje.

Foto: RTL

Adam i Nikolina proveli su prvo jutro nakon vjenčanja bez previše povezivanja. „Adam je osoba za dovođenje doma, divan i pažljiv, ali ja sam osoba koja ne cijeni takve stvari“, kazala je Nikolina, a Adam je samo konstatirao kako mu nije jasno zašto diže zidove oko sebe. „Mislim da nije problem u meni - da je on zgodniji, možda bi bila drugačija priča“, iskreno je rekla Nikolina. Na medeni mjesec su otputovali u Makarsku, gdje se nadaju da će produbiti svoj odnos.

Nadia i Luka prvu su bračnu noć proveli u odvojenim prostorijama. Dok je Nadia boravila u sobi, Luka je džentlmenski preuzeo spavanje na kauču, a pripremio je i doručak za svoju suprugu. „Luka je kao zaigrano dijete, ali simpa je. Nije mi ništa strano“, kazala je Nadia o svom suprugu.

Milan i Gordana te Nadia i Luka otputovali su na medeni mjesec u Istru, dok su Gordana i Dejan na medenome mjesecu u sjevernoj Dalmaciji, baš kao Alen i Lidija. „Oduvijek sam sanjao taj san i sad sam ga dosanjao“, kazao je Alen zadovoljno komentirajući boravak u vili sa svojom Lidijom, a par je počeo i izmjenjivati nježnosti. „Alen je jeo luk, a ja mrzim luk. I znao je to“, komentirala je Lidija nakon poljupca, a Alen je obećao da će pripaziti što jede. No idila među njima brzo će doći svom kraju.
O čemu je riječ doznajte u novoj epizodi „Braka na prvu“ u utorak u 20 sati na RTL-u!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

SA
samuraj
21:42 23.03.2020.

Ne zaslužuješ ti Adama.

MA
marli
23:04 23.03.2020.

Mislim da ti nisi njegova liga a ne on tvoja ! Lik je za 3 klase zgodniji od tebe djevojko ! Ova tvoja izjava da je bar zgodniji je van svakog komentara...

Avatar Trpimir
Trpimir
22:06 23.03.2020.

Nikolina, za tebe je definitivno PREzgodan! Nisi niti lijepa, niti mlada, niti imas ikakvih aduta, nadam se da ces uskoro dobiti vritnjak vu...jer drugo realno ne zasluzujes.