Skroz su se promijenile

Nika i Janica 2005. su bile uspješne skijašice i imale su drugačiji imidž

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
NOVI_CLASSIC 2005
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
NOVI_CLASSIC 2005
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
NOVI_CLASSIC 2005
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
NOVI_CLASSIC 2005
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Janica Kostelić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
janica
09.06.2020.
u 17:45
Pogledaj originalni članak

Janica Kostelić i Nika Fleis godinama su se zajedno družile na snježnim padinama ali i privatno su bile bliske. Zajedno su posjećivale društvena događanja, a 2005. godine zajedno su bile na gala večeri teniskog spektakla Novi Classic. Nika je tada imala dugu kosu i bila je brineta, a djevojke su na gala večeri zablistale u svečanim haljinama u kojima ih inače nismo navikli vidjeti. Tijekom ovih 15 godina stil bivših skijašica se promijenio i Nika je odana svojoj kratkoj kosi, a Janicu sada češće viđamo u elegantnim i ženstvenim izdanjima nego sportskima. Skijanjem se više ne bave profesionalno. Janica je tako bila pomoćnica ministra u Ministarstvu obrazovanja, zdravlja i sporta, a 2016. godine imenovana je prvom državnom tajnicom odbora za sport. Tu funkciju napustila je kada je u siječnju 2019. godine postala mama dječaka Oskara i sada se posvetila majčinstvu. Nika Fleiss jedno vrijeme je živjela u Americi, a kada se prošle godine vratila u Hrvatsku gledali smo ju i na malim ekranima u showu "Fittest Family" gdje je savjetima pomagala natjecateljima.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz