zablistala je

Nije pronašla ljubav na selu, ali fotka u badiću otkriva kako je zavela 10 godina mlađeg

Foto: Instagram
Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
28.06.2020.
u 09:00
Pokazala je zavidnu fiiguru u čipkastom badiću te otkrila da je spremna za odmor.
Pogledaj originalni članak

Kandidatkinja 12. sezone show 'Ljubav je na selu', Sandra Gomboc Škrinjar objavila je fotografiju na kojoj je u kupaćem kostimu. Pokazala je zavidnu fiiguru u čipkastom badiću te otkrila da je spremna za odmor. Uz fotku je napisala 'Možemo na kupanje'.

Foto: Instagram

Podsjetimo, ova 32-godišnjakinja pronašla je sreću u ljubavi nakon sudjelovanja u showu. Sandra je boravila na farmi kod Dušana Golubovca u selu Zrin u Sisačko-moslavačkoj županiji, no među njima nikada nije zaiskrilo. Ipak, nedugo nakon showa njezin ljubavni status se promijenio. Sandra se na društvenim mrežama pohvalila novim dečkom koji je 10 godina mlađi od nje. 

- Ako me pitaju za najljepšu ljubavnu priču, ispričat ću im našu. Hvala ti, Bože, što si ga poslao u moj život! Da, to je čista ljubav - napisala je Sandra u opisu njihove zajedničke fotografije na kojoj je njezin novi odabranik Mirko grli.

Foto: Instagram

 

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

CH
CharlesBukowski
10:43 28.06.2020.

sretniče

MA
Mary5
12:19 28.06.2020.

Sretno Sandra

KA
kaptol
11:00 28.06.2020.

Baš me zanima koliko dugo će trajati ta ljubav