Škakljiva komedija

Neodoljive Sharon Stone i Sofia Vergara skupa u krevetu sa žigolom

Foto: Promo
žigolo
Foto: Promo
žigolo
04.05.2014.
u 17:00
Prije snimanja scene seksa utroje u filmu “Utroje sa žigolom” iskusna Sharon Stone rekla je uplašenoj Sofiji Vergari da se opusti i slijedi nju.
Pogledaj originalni članak

Ono o čemu maštaju mnogi muškarci u svom novom filmu “Utroje sa žigolom” prikazao je redatelj John Turturro. Naime, u ovoj seksom nabijenoj komediji koju od četvrtka gledamo u kinima dva seks-simbola Sharon Stone i Sofia Vergara nađu se u ljubavnom klinču, a u krevetu im se pridruži i žigolo iz naslova filma. Redatelj John Torturro nije želio takvu poslasticu prepustiti nekom drugom glumcu, nego je sredovječnog žigola Fioravantea odglumio on sam, dok njegova makroa Murraya igra Woody Allen.

“Utroje sa žigolom” jedan je od nekolicine filmova u kojem Allen glumi, a nije ga režirao. Murray usluge svoga klijenta naplaćuje po tisuću dolara, a iako je Fioravante svjestan da nije ultimativni ljepotan, dobiva na samopouzdanju kada ga njegov makro uvjeri da zrači posebnim seksepilom. Fioravanteov posao čistog pružanja tjelesnog užitka damama dobiva novu dimenziju kada upozna svoju novu klijenticu, udovicu hasidskog rabina Avigal (Vanessa Paradis) prema kojoj počne osjećati nešto više... Kritike komedije podijeljene su, ali uglavnom se slažu oko toga da je kemija između Sharon i Sofije vrlo zabavna i neporeciva. Vergara priznaje da je prije snimanja scene seksa utroje bila na rubu živaca.

– Nikad prije nisam radila nešto takvo, ni u stvarnom životu ni pred kamerama – rekla je glumica. Podrška joj je bila Stone, koja ima iskustva sa snimanjem scena seksa. – Sharon mi je rekla: “Samo prati mene, radila sam to već puno puta. Sve će biti u redu, samo se opusti – otkriva Sofia.

>> Pobjeći će u Las Vegas i tajno se vjenčati ili će se dogoditi nešto veliko

>> Sharon Stone 'razvaljuje' i u 56. godini. U uskom i prozirnom izdanju izgleda savršeno

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.