BIG BROTHER

Nemeš ne želi gledati Slavicu kako se šeće po kući u halterima

Foto: Screenshot
slavica
Foto: Screenshot
slavica (1)
Foto: Screenshot
slavica (1)
26.03.2011.
u 15:16
Razmirice su nastupile i na skladnom otpadu. Dragana je odbila Sorajinu ideju da se igraju nindža, no ubrzo je na poziv dečkiju pristala, što je Soraju uvrijedilo.
Pogledaj originalni članak

Otkad joj je Veliki brat dodijelio ulogu plesačice burlesque u tjednom zadatku Slavica se ne skida iz seksi outfita i haltera, a samu sebe je nazvala “Striptizeta Violeta”. Neki ukućani smješkaju se njenoj izazovnoj pojavi, no zavodniku Nemešu to se nimalo ne sviđa.

- Neugodno mi ju je gledati dok se takva šeće po kući - rekao je.

Razmirice su nastupile i na skladnom otpadu. Dragana je odbila Sorajinu ideju da se igraju nindža, no ubrzo je na poziv dečkiju pristala, što je Soraju uvrijedilo. Duško ju je pokušao oraspoložiti gađajući je loptom, a ona mu je uzvratila i ljutito otišla u autobus kako bi bila sama.

Dobro raspoložen Duško otišao je za njom te joj kroz prozor dobacio da nije kul i da ne bude tužna. U znak dobre volje skuhao joj je čaj nakon čega se Soraja vratila u ekipu.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 31

FA
fatta
16:24 26.03.2011.

hahhahaahah fin nemes.......njemu neugodno fuj bijednik,a nije mu neugodno sexat se 3 min sa majkom i tudom suprugom, odvratn je

VI
Vito
16:27 26.03.2011.

Nemeš ne želi gledati Slavicu kako se šeće u halterima Zar mu se pokvario daljnski? Ili je blesav pa ne može okrenuti glavu, ili se cijeli okrenuti na drugu stranu? Može si iskopati i oči pa neće niti vidjeti da je budala, kad to već ne osijeti.

OB
-obrisani-
16:10 26.03.2011.

¯_¯_¯Hrvatska i eRepublik TE TREBAJU!¯_¯_¯ Srbija prijeti da opet osvoji cijelu Hrvatsku! Slavonija i Istra su pod srpskom okupacijom i srbi napreduju u osvajanju CIJELE lijepe na naše:((( Preporucam da probate igrati najpopularniju onlajn strategiju eRepublik koju igra preko 300 000 ljudi širom svijeta i 14 000 hrvata. Virtualni paralelni svijet baziran na realnom životu, potpuno je besplatna a registrirati se možete na sljedecem linku: ¯_¯_¯http://tinyurl.com/erep-registration ¯_¯_¯U boj, za narod svoj!¯_¯_¯