Novopečeni roditelji

Nekadašnja divasica i vaterpolist dobili prvo dijete

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Martina Štritof
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Martina Štritof
11.02.2016.
u 10:10
Vlasnica zagrebačkog studio MS Studio + Bottega, s partnerom je deset godina živjela u Italiji, a 2013. vratili su se u Zagreb
Pogledaj originalni članak

Nekadašnja članica grupe Divas Martina Štritof, 9. veljače u zagrebačkoj bolnici rodila je prvo dijete i to djevojčicu. Inače, ova sada dizajnerica interijera, već je trinaest godina u braku s bivšim vaterpolistom Ratkom Štritofom.

Prije tri godine par je spomenuo želju za djetetom, a ovaj tjedan postali su roditelji. Vlasnica zagrebačkog studio MS Studio + Bottega, s partnerom je deset godina živjela u Italiji, a 2013. vratili su se u Zagreb gdje Ratko dobiva posao izbornika mlade U15 reprezentacije.

Nakon pjevačke karijere, Martina je s diplomom Agronomskog fakulteta pokrenula vlastito poslovanje. Okrenula se svom polju interesa – krajobraznoj arhitekturi i dizajnu.

Unatoč poslovnim odlukama, važnost majčinstva jednako je naglašavala.

 – To nema veze s karijerom. Da sada ostanem trudna, bila bih izuzetno sretna. Navikli smo na improvizaciju, tako da bismo i to uklopili u život. No to su stvari koje se ne mogu planirati. Nažalost, ljudski organizam i život su takvi da na neke stvari nemamo utjecaja. I ne možeš reći: sad je taj trenutak, sad ću ja. Jer ti priroda, biologija i Bog kažu da neće to baš tako ići. Da se dogodilo prije, bili bismo sretni, ali nije. Čekamo da se to dogodi – rekla je Martina za Story.

 

>> I bivše Divasice sjajno se provele na najluđoj noći u godini

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.