poseban popust

Nekada su harali estradom, a danas...: 'Gay svadbe sviramo s 25% popusta'

Foto: Facebook
Nekada su harali estradom, a danas...: 'Gay svadbe sviramo s 25% popusta'
21.10.2018.
u 17:24
Ivan Šebalj, nekadašnji član sastava Bosutski bećari, posljednjom objavom izazvao je golemu pozornost.
Pogledaj originalni članak

Svirke po vjenčanjima postale su unosan biznis za naše brojne estradnjake. Shvatio je to i Ivan Šebalj, nekadašnji član Bosutskih bećara. S bendom The Bechars Ivan svira na svadbama, a njihove cijene variraju ovisno o tome tko se ženi/udaje.

Tako primjerice homoseksualni parovi mogu dobiti odličan popust angažiraju li Ivana i njegov bend za svoj veliki dan. 

-Gay svadbe sviramo s 25 posto popusta pod uvjetom da obje majke daju 'bakšiš' kad se bude sviralo 'Danas majko ženiš svoga sina'- stoji na Facebook stranici benda. Iako su mnogi mislili da je riječ samo o dobroj šali, dečki tvrde da nije zezancija. 

-Naravno da nije šala niti trik, stvarno dajemo popust - izjavili su 'The Becharsi' za 24 sata i prisjetili se svirke na svadbi jednog homoseksualnog para. Čak su dva su puta svirali 'Danas majko ženiš svoga sina' te su rekli da je ispalo poprilično smiješno, ali i simpatično. 

-Ne želimo nikoga vrijeđati niti praviti razlike, ali kod nas je gey populacija još uvijek stigmatizirana, a mi ne želimo praviti razlike, ljubav je ljubav! Nema većeg zadovoljstva nego dvoje zaljubljenih ljudi otpratiti u bračnu luku - objasnili su dečki. 

Pogledajte i tko su najveće hrvatske zavodnice. 

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 40

DU
Deleted user
18:17 21.10.2018.

Ne postoji 'gay brak', kao što ne postoji vrući led.

SO
Sos
17:39 21.10.2018.

Dno dna nisu ni slavonci sto su nekad bili

DU
Deleted user
19:02 21.10.2018.

Ova fora s 2x "majko danas ženiš sina" je stara najmanje 10 godina, a nije ni odgovarajuća jer je u naravi heteroseksualna (ženiti znači da sin "ide" za djevojku). Tako da bećarenje ima zanimljivih i duhovitih dosjetki, ali ovo čak ni nije "original" bećarski nego neka "šira" fora... Uglavnom, sviranje i pjevanje po svadbama je unosno jer im još nisu "nafrljili" fiskalne blagajne - nek uživaju dok mogu, tj. dok ne budu izlazili s fiskalnim blagajnama oko vrata.