Kompliciran odnos

Nećete vjerovati što je upravitelj imanja pronašao nakon jedne svađe Deppa s bivšom

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
16.07.2020.
u 12:48
Ben King, koji je radio za Deppa između 2014. i 2015. godine, rekao je da je Heard bila ta koja je izazivala i ugnjetavala dok je bila u vezi s Deppom i da su se svađali kao djeca.
Pogledaj originalni članak

Bivši upravitelj imanja hollywoodske zvijezde Johnnyja Deppa rekao je londonskom Visokom sudu u srijedu da je pronašao odsječeni komad glumčeva prsta nakon njegova sukoba s bivšom suprugom Amber Heard. Depp (57) tuži izdavača britanskog tabloida za klevetu zbog članka iz 2018. u kojem su ga nazvali "mlatiteljem žene".

Ben King, koji je radio za Deppa između 2014. i 2015. godine, rekao je da je Heard bila ta koja je izazivala i ugnjetavala dok je bila u vezi s Deppom i da su se svađali kao djeca. King, koji je bio uključen u operaciju čišćenja nakon navodnog incidenta na unajmljenom imanju u Australiji 2015., kazao je da je našao Deppov odsječeni vršak prsta. "Spomenuto je da bi negdje mogao biti i našao sam ga dok sam čistio." Depp je ranije ispričao kako mu je Heard odsjekla vršak prsta kad je na njega bacila bocu votke.

Foto: Jörg Carstensen/DPA/Pixsell
johnny depp
Foto: Instagram
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL
Johnny Depp
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL
Johnny Depp
Foto: Justin Ng/IPA/PIXSELL
Johnny Depp
Foto: IPA/PIXSELL
Foto: Press Association/Press Association/PIXSELL

Tijekom pet dana svjedočenja, Depp je rekao da su navodi Heard o obiteljskom nasilju od 2013. do 2016. laž te da je redovito ona njega napadala. Heard bi trebala početi iznositi dokaze u petak, dok bi se dugogodišnja bivša Deppova partnerica Vanessa Paradis trebala pojaviti pred sudom putem videoveze u četvrtak.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.