sretno zaljubljena

Ne skriva ga: Lana Radeljak uhvaćena u šetnji s naočitim mladićem

Foto: 24 sata
Foto: Robert Anic/PIXSELL
08.11.2018.
u 13:15
Lana Radeljak više od godinu dana objavljuje fotografije s markantnim vršnjakom. Nedavno su snimljeni zajedno u središtu Zagreba.
Pogledaj originalni članak

Kći preminule glumice Ene Begović i poduzetnika Josipa Radeljaka izrasla je u pravu ljepoticu. Zgodnu Lanu sve se češće može vidjeti kako šeće središtem grada u društvu naočitog mladića.

Riječ je o Franu Ivkoviću s kojim se 18-godišnja Lana druži više od godinu dana. Naklonost prema vršnjaku Lana ne krije pa je tako s njim ruku pod ruku nedavno prošetala središtem grada. Njihove fotografije možete vidjeti OVDJE. 

Fotografije zajedničkih trenutaka Lana je u nekoliko navrata podijelila i s najužim prijateljima kojima je otkrila da je sretna i ispunjena na privatnom planu. Šuška se da je Frana već upoznala s obitelji, čime je jasno dala do znanja da je njihov odnos itekako ozbiljan. Ipak, o njemu Lana ne želi govoriti što i ne čudi jer je svoj život oduvijek čuvala podalje od javnosti. 

Pogledajte i kamo su nestale i što rade bivše prve dame TV-a. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 45

DO
dopizdilomi
13:56 08.11.2018.

Jutros na Aljasci los pretrčao cestu.

Avatar grbadeva
grbadeva
15:25 08.11.2018.

I ja sam jednom prošetao cvijetnim. Sam.

E
E
14:36 08.11.2018.

nije naslijedila maminu ljepotu ni u tragovima, ali čini mi se da je naslijedila tatin karakter.