FARMERICA MARINA PEŠTAJ

‘Ne padam na slatke riječi, već na djela i prave osjećaje’

21.09.2017.
u 19:30
Jedina žena koja traži partnera u showu 'Ljubav je na selu'
Pogledaj originalni članak

U RTL-ovu showu “Ljubav je na selu”, čija je osma sezona krenula na malim ekranima, vlada običaj, kada je o izboru kandidata farmera riječ, da dame nisu te koje biraju. Uglavnom su domaćini muškarci koji traže i onda biraju pripadnice ljepšeg spola kao potencijalne partnerice. No, postoje i iznimke. Ove godine to je Marina Peštaj, jedina farmerica među muškim “kolegama”.

Prvi utisci na 43-godišnju vlasnicu OPG-a iz sela Matenci pokraj Donje Stubice i više su nego dobri, i oni ne dolaze samo iz usta njezinih izabranih kandidata Saše, Melisa i Zorana nego i komentatora na društvenim mrežama. I oni su oduševljeni Marinom, te ne kriju razočaranje muškarcima koje je odabrala da se natječu za njezino srce. “Marina, Marina, daj ti Bog svu sreću svijeta da si nađeš bolje od ovoga odabira”, izjavio je ogorčeno jedan od njih. Marina nam je otkrila kako ne prati komentare gledatelja, ali da su joj ovakve izjave simpatične jer su duhovite, dobronamjerne i iskrene. To su i bili glavni kriteriji kojima se vodila u odabiru kandidata.

– Pomalo sam distancirana jer to je potrebno u određenoj mjeri, naročito kad vam netko govori da je zaljubljen u vas, a nije vas ni upoznao, ali moram priznati da je to ipak lijepo čuti. Ali, ne padam na slatkorječivost. Niti općenito na riječi, nego djela. I na “ono nešto” odnosno što osjećam prema toj osobi – objasnila nam je Marina te dodala kako je teško na temelju pisma i speed datea prepoznati je li netko dobar kandidat ili ne.

– Nisam sklona avanturama i tu sam jer tražim ljubav. A da bi se ona razvila, potrebno je vrijeme – otkriva farmerica Marina, koja se nakon 20 godina života u Švicarskoj, gdje je uz rad u banci naučila tri strana jezika, uspjela završiti studij ekonomije te se kratko baviti i ugostiteljstvom, vratila u rodni kraj te započela novi život s kćerkicom Anom (9).

Iako o Švicarcima kao muškarcima ima samo riječi hvale posebice zbog respekta koji imaju prema ženama, Marina ipak daje prednost Hrvatima:

– Švicarci su uglađeniji i treba im puno više da priđu ženama, ali ih vrlo poštuju. Hrvati su topliji i srčaniji, više iskazuju osjećaje, kako pozitivne tako i negativne.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar mrTrobec
mrTrobec
15:17 22.09.2017.

Neće se usrećiti s ovim ljenjivcima