konačno odrasla

Ne biste vjerovali zbog čega je ljubomorna na kolegice

Foto: BREUEL-BILD/DPA/PIXSELL
emma watson
Foto: BREUEL-BILD/DPA/PIXSELL
emma watson
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
emma watson
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
emma watson
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
emma watson
18.03.2014.
u 16:52
Uspješno prošavši transformaciju od dječje zvijezde u "Harryju Potteru" do cijenjene glumice, Emma Watson priznaje kako je ipak ljubomorna svoje kolegice
Pogledaj originalni članak

Emma Watson, koja upravo promovira svoj novi film "Noah", polovicu svog života provela je u Hollywoodu. Uspješno prošavši transformaciju od dječje zvijezde u "Harryju Potteru" do cijenjene glumice, 23-godišnja Emma priznaje kako je ipak ljubomorna svoje kolegice.

– Postoje te glumice koje su "isplivale" u posljednjih godinu-dvije, i to su uspjele kao potpuno odrasle. Vrlo sam ljubomorna na njih – kaže Emma.

Glumica, koja je studirala na sveučilištima Brown i Oxford, kaže da joj je život izvan industrije zabave uvijek bio prioritet.

– Sjećam se da sam čitala o Elizabeth Taylor. Svoj prvi poljubac doživjela je kao lik u filmu. To me doista potreslo. Ne znam kako, no imala sam osjećaj da će, ne budem vrlo oprezna, moj prvi poljubac pripadati nekom drugom. Da bi sva moja iskustva mogla pripadati nekom drugom – ispričala je glumica.

>>Rita, Emma ili Cara? Koja je pomela crveni tepih?

Foto: BREUEL-BILD/DPA/PIXSELL

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar billybull
billybull
22:02 18.03.2014.

ok, u faci je ostarila, ali jos uvijek ima tijelo djeteta...

Još iz rubrike Showbiz