BRZOPLETOST

Natjecatelj opsovao nakon što je dao krivi odgovor na jedno pitanje u Milijunašu

Foto: Screenshot
Milijunaš
Foto: Screenshot
Milijunaš
Foto: Screenshot
Milijunaš
26.01.2021.
u 15:40
Beattie je imao još čak četiri džokera, ali je ipak pokušao pogoditi odgovor na sportsko pitanje koje je glasilo: "Koji se sportaš povukao sa samo 26 godina, prije nego što se neuspješno vratio na natjecanje osam godina kasnije?"
Pogledaj originalni članak

Natjecatelj britanske verzije Milijunaša Justin Beattie opsovao je u emisiji nakon što je dao krivi odgovor u pitanju za 32 tisuće funti (oko 280 tisuća kuna). Naime, Beattie je imao još čak četiri džokera, ali je ipak pokušao pogoditi odgovor na sportsko pitanje koje je glasilo:

"Koji se sportaš povukao sa samo 26 godina, prije nego što se neuspješno vratio na natjecanje osam godina kasnije?", a ponuđeni odgovori bili su Bjorn Borg, Alain Prost, George Foreman i Carl Lewis.

 

Natjecatelj je odgovor Carl Lewis, a točan odgovorio bio je Bjorn Borg. Stoga je pao na 1000 funti. 

"I meni je slomljeno srce. Mislim, očito ne toliko kao tebi", rekao mu je voditelj Jeremy Clarkson, a Justin je pokrio lice rukama i na nekoliko sekundi ostao bez riječi, a onda rekao "O, s*anje".

Nakon njegovog nastupa uslijedili su brojni komentari gledatelja na Twitteru, kojima je bilo žao što je natjecatelj pao na 10. pitanju, no pohvalili su njegovu hrabrost.  

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
13:10 26.01.2021.

Kuži mu nalakiranih noktiju?! I od kud 4 jokera?!

NO
nordic
15:59 26.01.2021.

Njemački milijunaš isto ima 4 jokera!