bez lokasa

Nataša Janjić proslavila 33. rođendan u društvu prijatelja

Foto: Instagram
nataša janjić
Foto: Instagram
nataša janjić
Foto: John Pavlish
Nataša Janjić
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
nataša janjić lokas
Foto: Marko Prpić/Pixsell
nataša janjić lokas
Foto: Anto Magzan/Pixsell
Nataša Janjić Lokas
27.11.2014.
u 16:11
Sve su češće glasine da je njihov brak gotov. No, Nataša je ipak s osmijehom proslavila rođendan i pritom izgledala sjajno
Pogledaj originalni članak

Nataša Janjić proslavila je  33. rođendan u društvu najbližih prijatelja.

Fotografije i snimku s proslave objavila je na svom Instagramu. Među poznatim prijateljima bili su i Luka Nižetić, Ana Maras Harmander te Larisa Navojec i Marijana Batinić.

Među bliskim prijateljima lijepe Nataše nije se našao i Joško Lokas. Sve su češće glasine da je njihov brak gotov. No, Nataša je ipak s osmijehom proslavila rođendan i pritom izgledala sjajno.

>>Špiro Guberina dobitnik nagrade za životno djelo

>>Nataša Janjić i Joško Lokas se razvode?

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.