Podstanarka: Glumica želi brzo riješiti podjelu imovine

Nataša Janjić i bivši dečko Antonio Nuić na sudu zbog stana

Foto: Andrej Kreutz
Nataša Janjić i bivši dečko Antonio Nuić na sudu zbog stana
20.10.2009.
u 22:30
– Žao mi je što već godinu dana plaćam podstanarstvo, a kreditom sam vezana za stan u kojem ne živim i čija je polovica službeno u mojem vlasništvu – rekla je Nataša.
Pogledaj originalni članak

Potkraj veljače glumica Nataša Janjić napisala je na Facebooku da od svojeg tada već bivšeg dečka redatelja Antonija Nuića (32) traži polovicu svojeg stana na Trešnjevci, u kojem su skupa živjeli, i novac koji je zaradila. Sve je to poslije, uz osmijeh, demantirala: “Pa zar vjerujete svemu što piše na Facebooku?” No nakon osam mjeseci, čini se, sve je ipak malo drukčije pa su se Nataša i Antonio našli na sudu.

– Žao mi je što već godinu dana plaćam podstanarstvo, a kreditom sam vezana za stan u kojem ne živim i čija je polovica službeno u mojem vlasništvu – rekla je u intervjuu za Gloriju Glam Nataša te dodala:

– Dok se to ne riješi i dok ne podijelimo imovinu, ne mogu kupiti novi stan. Sada je sve u rukama odvjetnika.

Nataša i Antonio bili su u vezi četiri godine, a raskinuli su zbog njezine ljubavi s Joškom Lokasom. A dok se Nataša bori za svoja prava, njezino mjesto u stanu na Trešnjevci već je zauzela Ada Radošević (26), nova Nuićeva djevojka.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IN
Interpol
23:40 20.10.2009.

Nije ni čudo, što je ostavila klipana takvog izgleda, što je na slici!