Svi se pitaju

Je li na pomolu kraj još jedne ljubavi Nataše Janjić?

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Foto: Sanjin Strukic/PIXSEL
Nataša i Samir
Foto: Sanjin Strukic/PIXSEL
Nataša i Samir
Foto: Sanjin Strukic/PIXSEL
Nataša i Samir
28.07.2017.
u 08:18
Glumica se odmara na Jadranu, ali u njenom društvu nije i njen dečko produkt - dizajner Samir Šećerkadić...
Pogledaj originalni članak

Glumica Nataša Janjić ljetne dane provodi odmarajući se na Jadranu.

No mnoge je iznenadilo što je cijelo vrijeme bez dečka, produkt-dizajnera Samira Šećerkadića. Nakon što je prošlog vikenda snimljena u društvu kolegice Ane Gruice u podrumima Dioklecijanove palače, sljedeći se dan Nataša u rodnom gradu opuštala u društvu pjevača Luke Nižetića.

Tog je vikenda Samir pak viđen navečer u zagrebačkom baru u muškom društvu. Upravo je to potaknulo glasine da je par prekinuo vezu započetu prije godinu dana.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

KR
kruti189
09:59 28.07.2017.

'svi se pitaju'? AHAHAHAHAHAHAHAHA

DU
Deleted user
12:04 28.07.2017.

Smradoluk novina

Avatar Maggy1103
Maggy1103
22:11 28.07.2017.

Rodbinski sam povezana s jednim bivšim Natašinim momkom i baš smo nedavno komentirali kako se nije uspjela skrasit. Kaže on da vjerojatno i neće, da je jako sebična, zaljubljena u samu sebe i da je jedino na šta ona misli kad ne radi zabava.