Noć vještica

Naše glumice maštu su ostavile kod kuće, a dečke izvele u noć

Foto: pixsell
jadranka đokić
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
joško lokas
Foto: pixsell
ana stunić
Foto: pixsell
ivan vukušić
Foto: pixsell
rene bitorajac
01.11.2010.
u 18:00
Helena Minić, Nataša Janjić i Jadranka Đokić i drugi provodili su se u klubu Pepermint i dok su se drugi maskirali u vrane, robote ili vampire zagrebačke glumice na taj su dan poželjele biti samo dobre, zaljubljene djevojke.
Pogledaj originalni članak

Iako se Noć vještica slavi i u nas, domaćim zvijezdama još ne znači ništa posebno. Dok su se njihove hollywoodske kolege maskirale u vrane, robote, čudovišta, vampire ili mačke, zagrebačke glumice Nataša Janjić, Jadranka Đokić i Helena Minić na taj su dan poželjele biti samo dobre, zaljubljene djevojke. Maštu su ostavile kod kuće i bez ijedne boje na licu zaputile se u zagrebačku Ilicu do kluba Pepermint u kojem su se, tvrde, “i gole” izvrsno provele uz svoje mladiće – producenta i voditelja Joška Lokasa, multimedijskog umjetnika Ivana Marušića Klifa i glumca Hrvoja Klobučara.

Slavili su mazeći se

– Bili smo u kazalištu Gavella, na gostovanju Jugoslovenskoga dramskog pozorišta i veselo, veliko društvo odatle se posve spontano zaputilo prema klubu. Odlično smo se zabavljali sve do jutra! To i nije čudno jer je na odličnu mjestu, u odličnu društvu i uz odgovarajuću glazbu provod zajamčen – kazala nam je Helena Minić. No sudeći prema njihovu ponašanju pred fotoreporterima, tri djevojke umjesto Noći vještica slavile su Valentinovo. S rukama na nozi, u krilu, ili oko vrata svojeg voljenog, veći dio večeri provele su mazeći se. – To je nama prirodno stanje jer uvijek izlazimo u parovima, a i još nam u ljubavi cvjetaju ruže – šali se zvijezda domaćih serija. Glumice u stvarnom životu, ipak su zbog tradicije i te večeri morale malo glumatati.

– Imali smo maske s perjem oko očiju i sjajne ogrlice koje su nam bili podijelili na ulazu – opravdavala se Helena. U pomoć joj je uskočio i splitski pjevač Luka Nižetić. Ni njemu, a ni njegovoj dragoj – voditeljici, ekonomistici i glumici Ivi Šulentić, preksinoć nije bilo do bala pod maskama.

Zaljubljeni u krvopije

– Pa nitko se nije maskirao! – kazao je 26-godišnjak, inače veliki pobornik proslave Noći vještica. Zbog igre i provoda, kaže, voli takve zabave. – Zašto ne? Meni je to divan izmišljen povod za zabavu. Nije mi loša varijanta! – priznao je Splićanin. U društvu djevojke i brojnih prijatelja zabavljao se sve do zore, a vedro raspoloženje prenio je i u sljedeći, neradni dan. – Ove smo godine preskočili Noć vještica na kakvu smo se naviknuli, onu maskiranu – kazao je glazbenik. Po njegovu su ukusu krvopije pa će za sljedeću zabavu osmisliti prigodnu vampirsku odoru. U maniri trenutačno popularnog Sumrak-ludila njegova draga tada bi mogla biti vampirova žrtva ili tek rođeno krvožedno, ljupko stvorenje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar puky
puky
22:43 31.10.2010.

\" u pratnji dečka multimedijalnog umjetnika Ivana Marušića Klifa\" ?!?! ... hebote kakvom se ovaj umjetnošću bavi ... ?!?! ... pravo čudo ... baš kao i nosina njegove djevojke ... strava ...

JA
JacaThacher
08:20 01.11.2010.

a sto ce mu ta brada?

DH
dalibor.hren
19:25 31.10.2010.

Samo je trebala još jedna Jadranka: ona koja reže crvene trake