izazovno izdanje

Naša voditeljica ovako uživa na Pagu: Svu pozornost ukrao oskudni kupaći kostim

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
21.06.2019.
u 08:39
Ecija Ivušić pobjegla je od zagrebačkih vrućina. Trenutno uživa na Pagu, a uživaju i njezini pratitelji koji ovu zanosnu plavušu prate na društvenim mrežama.
Pogledaj originalni članak

Bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić uživa u produženom vikendu. Ecija je spakirala kofere i iz Zagreba pobjegla na otok Pag. U Mandrama uživa u kupanju, sunčanju, ali i predivnim zalascima sunca koje voli promatrati sa svog balkona.

Idiličnim zalaskom pohvalila se i na svom Instagramu, no sunce i more pali su u drugi plan pored Ecije koja je na balkonu osvanula u tanga kupaćem kostimu.

Foto: Instagram

- Bez filtera, samo ljubav - napisala je Ivušić u opisu zamamne fotografije koja je zagolicala maštu njezinim brojnim pratiteljima.
- Kakav zalazak sunca... blago fotografu za takvu panoramu - komentirao je jedan od pratitelja, dok se drugi nadovezao rekavši kako bi mu nakon ove fotke 'trebalo izmjeriti tlak'.

U komentarima su se javile i poznati Hrvati koje su ovoj bivšoj voditeljici na Extra FM-u uputili komplimente. Među njima su i Žanamari Perčić, Marina Mamić, ali i modni dvojac ELFS.

Foto: Instagram

Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ST
Stojimir
09:03 21.06.2019.

"Zaboravila" objaviti cjenik

VI
Vidaković87
10:22 21.06.2019.

Kao slikala je zalazak sunca??!!!

JE
Jednakost
10:21 21.06.2019.

Bravo, samo naprijed i nabaci jos koju.