Pristižu im čestitke

Naša radijska voditeljica i njezin suprug, novinar na Novoj TV podijelili su sretnu vijest

Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
17.08.2020.
u 13:10
Nina Slišković Goleš i Dino Goleš vjenčali su se prije tri godine, a sada očekuju i prvo dijete.
Pogledaj originalni članak

Pa dobar ti dan, instasvijete! Vrijeme je da podijelim s vama od svih radosti najveću, sretno je radijska voditeljica radija Enter Nina Slišković Goleš sa svojim obožavateljima podijelila sretnu vijest da ona i suprug, novinar Nove TV Dino Goleš, očekuju prvo dijete. Objavila je i fotografiju na kojoj se nazire trudnički trbuh, a ubrzo su se zaredale čestitke poznatih osoba – od voditeljice Mije Kovačić do pjevača Saše Lozara. Osim što radi na radiju, Nina je i blogerica i pokrenula je nedavno i gastroprofil na Instagramu, Jedi Voli Soli.

Foto: Instagram screenshot

– Kod mene nema namirnica za koje je potrebno okrenuti pola svijeta da ih pronađete i nema sastojaka kojima ni ime ne znamo pročitati. Trudim se da sve što snimam bude jednostavno tako da svatko to može pripremiti, jer ni ja sama nisam nekakav masterchef – rekla nam je Nina nakon što je pokrenula gastroprofil na Instagramu. Nina i Dino u braku su tri godine, a novinar informativne redakcije Nove TV u intervju za Glas Slavonije rekao je kako mu je supruga velika podrška, ali i kritičar.

– Nina je moja žena, ali i moj najveći prijatelj i kritičar. Kad se bavite ovim poslom, važno je pokraj sebe imati nekoga tko razumije da nemate fiksno radno vrijeme. Budući da je i ona po struci novinarka i godinama radi u medijima, često zajedno komentiramo moje priloge i javljanja uživo – rekao je Dino.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

VE
veljača
16:05 17.08.2020.

Treba se radovati svakome novom životu!

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
13:27 17.08.2020.

“Instasvijete” aaaaa koji zbljuv🤮🤮