sretna vijest

Naša predivna sportašica rodila prvo dijete: 'Bože dragi, hvala ti na curici'

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Screenshot Twitter
Foto: Instagram
Foto: PIXSELL/PROMO
Antonija Mišura i Marko Sestrić
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
04.02.2020.
u 12:31
– Došla nam je naša princeza Tara, teška 3960 kg, a duga 52 cm. Bože dragi, hvala ti na našoj curici – napisala je Antonija koja je djevojčicu dobila u braku s košarkašem Markom Sandrićem
Pogledaj originalni članak

Jedna od naših najljepših sportašica, košarkašica Antonija Mišura Sandrić, na svijet je donijela svoje prvo dijete. Antonija je rodila u općoj bolnici Šibenik, a sretnu je vijest svojim pratiteljima otkrila na Instagramu.

– Došla nam je naša princeza Tara, teška 3,960 kg, a duga 52 cm. Bože dragi, hvala ti na našoj curici – napisala je Antonija koja je djevojčicu dobila u braku s košarkašem Markom Sandrićem. Ispod fotografije novorođene djevojčice odmah su se zaredale čestitke novopečenim roditeljima.

Foto: Instagram

 

Ljubav Antonije i Marka planula je prije više od 15 godina, a bračne zavjete izmijenili su u kolovozu 2015. godine u šibenskoj katedrali sv. Jakova. Vijest o prinovi supružnici su objavili u srpnju prošle godine također putem društvenih mreža.

"Ove godine potpisala sam najvažniji ugovor u svojoj karijeri. Hvala ti, dragi Bože, što si mi dao šansu da osjetim kako je to biti majka", napisala je tada Antonija uz emotivnu fotografiju na kojoj pozira sa suprugom držeći fotografiju s ultrazvuka u ruci. Košarkašica je oduvijek isticala kako sanja o vlastitoj obitelji te da bi jednog dana voljela biti majka dvoje djece.

Foto: Instagram

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
20:47 04.02.2020.

lijepa beba lijepih roditelja 🌷💐

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
20:15 04.02.2020.

Cestitam i nek je ziva i zdrava.