Michael Bublé

Napokon u Hrvatskoj: Megapopularni kanadski pjevač hrvatskih korijena Michael Bublé uskoro u Zagrebu

Foto: Reuters/Pixsell
Michael Bublé
Foto: Reuters/Pixsell
Michael Bublé
Foto: Reuters/Pixsell
Michael Bublé
23.07.2019.
u 12:27
Planetarno popularni glazbenik porijeklom iz Trogira stiže u okviru svoje četvrte svjetske turneje povodom izlaska albuma Love
Pogledaj originalni članak

Koncert: Michael Bublé

Lokacija: Arena Zagreb, 10000 Zagreb

Datum održavanja: 16. rujna 2019.

Izvođač: Michael Bublé

Popularni višestruko nagrađivani kanadski pjevač, skladatelj i tekstopisac hrvatskih korijena Michael Bublé u okviru svjetske turneje konačno stiže i u Hrvatsku.

Bublé je rođen u gradiću Burnaby u Britanskoj Kolumbiji, a njegov djed Mihovil rodom je Hrvat iz Trogira. Najavljeni koncert na kojem će osim svojih dobro poznatih hitova predstaviti i pjesme s posljednjeg desetog albuma Love održat će se u Areni Zagreb.

Ovo je četvrta velika svjetska turneja u bogatoj karijeri Michaela Bubléa koji je do sada prodao preko 60 milijuna albuma, a Bublé je do sada već održao 27 koncerata u SAD uključujući i koncert u Madison Square Gardenu, nekoliko gradova u Velikoj Britaniji, te u Irskoj, Austriji, Italiji, Švicarskoj, Španjolskoj, Portugalu, Finskoj, Norveškoj, Danskoj, Njemačkoj, Bugarskoj, Belgiji i Nizozemskoj.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.