rani let

Napokon medeni mjesec? Franka i Ćorluka na tajnom putovanju!

Foto: Instagram/Wanda Nara
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
Franka Batelić
Foto: Instagram/Wanda Nara
Franka i Vedran
08.10.2018.
u 15:02
Samo dan nakon vjenčanja nogometaš je poručio svojoj supruzi kako neće biti ništa od medenog mjeseca jer on ide u Moskvu.
Pogledaj originalni članak

Čini se da se Franka Batelić i Vedran Ćorluka spremaju na medeni mjesec. 

Na Instagramu objavljuju slike ranog leta, pjevačica daje do znanja da kreću u nove avanture, no nije potvrdila lokaciju. Moguće je da par ipak putuje na medeni mjesec koji su odgodili nakon vjenčanja koje je bilo krajem srpnja.

Foto: Instagram screenshot

Franka Batelić je na Instagramu uz fotografiju u pidžami napisala da je zaboravila promijeniti vremensku zonu i krenula u teretanu u šest ujutro. Navodno je zaboravila da je u Londonu, pa se probudila loše volje. U krevetu je pozirala i sa suprugom Vedranom Ćorlukom i tako je otkrila da ipak ne ide na tjelovježbu jer je uz fotografiju napisala "lice za jutarnji let".

Foto: Instagram screenshot

Samo dan nakon vjenčanja nogometaš je poručio svojoj supruzi kako neće biti ništa od medenog mjeseca jer on ide u Moskvu.
Franka mu je dva tjedna nakon doletjela tamo s novom plavom bojom kose, spremna za njihov 'dejt'.
Ostala je tamo dok je Čarli odigrao tri utakmice, pa su zajedno odletjeli natrag u Istru kako bi napunili baterije prije utakmica.

Vedran se od reprezentacije oprostio nakon, kako kaže, 12 godina i 103 nastupa početkom kolovoza, pa su on i Franka ponovo odletjeli zajedno uživati u Moskvi.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Mladi supružnici konstantno su na relaciji Zagreb – Moskva, te pokušavaju ukrasti svaki trenutak koji mogu kako bi bili zajedno. 

Pogledajte deset najvećih hitova vatrenih

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
15:47 08.10.2018.

Odlično. Pustite da to i dalje ostane tajna i nemojte biti naporni. Ako Ćorluke budu htjeli objaviti što/gdje/kak/zašt/s kim, objavit će ne društvenim mrežama, a oni koje bude zanimalo, će čitat.

BA
barbika1
15:44 08.10.2018.

Pustite ljude na miru, neka hodaju kud hoce

Još iz rubrike Showbiz