SLAVNA MANEKENKA

Naomi Campbell objavila sliku s početka karijere: 'A rekli su mi da ću trajati samo 11 godina'

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters (Ilustracija)
Naomi Campbell
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Suzan/Press Association/PIXSELL
Naomi Campbell
17.04.2019.
u 13:43
- Rekli su da ću trajati samo 11 godina, ali danas slavim 33 godine u modnom svijetu! Osjećam se blagoslovljeno i zahvalno Bogu. Nikad nisam pomislila da će doći dan kad ću prenijeti takvu poruku na društvenim mrežama - napisala je Naomi
Pogledaj originalni članak

Jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena, britanski supermodel Naomi Campbell (48), na Instagramu je objavila fotografiju s početka svoje karijere, koja traje pune 33 godine. 

Svijet ju je upoznao kada je imala samo sedam godina, budućid a se pojavila u spotu Boba Marleya "Is This Love". Manekenka je postala s 15 godina sasvim slučajno, kada ju je dok je šetala Covent Gardenom otkrila modna agentica. 

- Rekli su da ću trajati samo 11 godina, ali danas slavim 33 godine u modnom svijetu! Osjećam se blagoslovljeno i zahvalno Bogu. Nikad nisam pomislila da će doći dan kad ću prenijeti takvu poruku na društvenim mrežama - napisala je Naomi i posebno se zahvalila majci Valerie koja ju je sama odgajala, budući da ih je Naomin otac napustio kad je imala samo dva mjeseca. 

- Hvala ti što si vjerovala u snove trogodišnjakinje i dopustila mi da budem ja. Tvoja ljubav i podrška dali su mi podstrek da prolazim kroz dobre i loše trenutke. Volim te mama - dodala je Campbell. 

- Idem od aviona do aviona iz grada u grad gotovo svakodnevno i stalno radim. Prijatelji mi uvijek govore da usporim i odmorim, ali ja sam u točki svoje karijere kad je moja vizija kristalno jasna i za sada sam na misiji. Misija koja njeguje novu i sljedeću generaciju. Misija koja osigurava da je moja industrija – modna industrija – mjesto koje je raznoliko i jednakih mogućnosti, a ja sam na misiji promijeniti priču i percepciju velikog afričkog kontinenta - napisala je manekenka u emotivnoj objavi. 

Campbell je prije nekoliko dana prekinula četveromjesečnu vezu s glazbenikom Liamom Payneom. Kako je rekla prijateljima, Payne joj je navodno dosadio. 

Pogledajte top 10 najgorih padova na modnim pistama

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BA
bazinga
22:16 19.04.2019.

Crna pantera VS balkanske Bbbb

SA
SamoMalo
14:40 17.04.2019.

Vrijeme ide, a ni kuceta ni maceta...