uživaju na plaži

Nakon velike tragedije obitelj slavnog glumca jedva čeka rođenje petog djeteta

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
05.08.2020.
u 17:17
Pogledaj originalni članak

Hollywoodska zvijezda Alec Baldwin iskoristio je vikend za odlazak na plažu sa suprugom Hilariom i djecom.

Glumac koji je u travnju proslavio 62. rođendan i njegova 36-godišnja supruga igrali su se u pijesku s djecom - kćeri Carmen (6) i sinovima Rafaelom Thomasom (4), Leonardom (3) i Romeom (2).

Njihova obitelj uskoro će narasti za još jednog – onog nježnijeg spola. Inače, Alec ima i 24-godišnju kći Ireland s bivšom suprugom, također glumicom Kim Basinger.

Alec i Hilaria vjenčali su se 2012. godine nakon što je glumac proveo gotovo deset godina sam nakon razvoda od svoje prve supruge glumice Kim Basinger. Pomislio je da nikada više neće naći ljubav, ali to se promijenilo kad je sreo Hilariu u ljeto 2011. godine.

Baldwini su protekle dvije godine prošli dvije obiteljske tragedije, budući da je Hilaria dva puta imala spontani pobačaj. Cijela obitelj jedva čeka dolazak novog člana obitelji, a djevojčica bi se trebala roditi u rujnu. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.