Ljubi Slovenku

Nakon Stjepana i Luka Šulić pronašao sreću u ljubavi

Foto: Facebook
luka šulić
Foto: Facebook
luka šulić
Foto: Facebook
luka šulić
Foto: Promo foto
2cellos
Foto: Promo foto
2cellos
Foto: Photo: Lupino
2CELLOS
Foto: Promo foto
2CELLOS
25.11.2015.
u 14:27
Srce našeg poznatog violončelista osvojila je atraktivna Slovenka Tamara Zagoranski
Pogledaj originalni članak

2Cellosima je doista krenulo na ljubavnom planu. Nakon Stjepana Hausera, koji od ljeta ljubi Jelenu Rozgu, sreću u ljubavi pronašao je i Luka Šulić

Njegovo srce osvojila je atraktivna Slovenka Tamara Zagoranski, piše Story.

Još početkom listopada par je zajedno uživao na koncertu Massima Savića u Mariboru nakon čega su krenula šuškanja o njihovoj vezi.

Početkom studenog pjevač Jole na svom je profilu na Facebooku objavio fotografiju proslave Martinja na kojoj su pozirali Petar Grašo, Dino Rađa, Stjepan Hauser, Jelena Rozga i Luka Šulić uz svoju novu odabranicu.

Prije Tamare, Luka je šest godina bio u vezi s pijanisticom Mijom Miljković. Njihova ljubav okončana je prije tri godine, a od tada je šarmantni Luka dobro vješto skrivao svoj ljubavni status.

 

>>Stjepan Hauser šarmirao Sharon Stone!

>>2Cellos krenuli u pohod na Hollywood!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

ZA
zambezi
14:51 25.11.2015.

Sad sam i ja sretan!

LI
liskovaca
10:00 26.11.2015.

i tata bi sine!

LE
LeonardS
09:59 26.11.2015.

Svi oni idu uz Eltona !! Takav je život ,što da se radi...