Ljubavi Ive Gregurevića

Nakon razvoda zavolio je Dolores Lambašu, a poslije je zaveo i inspektoricu MUP-a

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Foto: Almir Panjeta/Pixsell
Ivo Gregurević
Foto: Almir Panjeta/Pixsell
Ivo Gregurević
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Ivo Gregurević
Foto: Andrej Kreutz/PIXSELL
Ivo Gregurević
03.01.2019.
u 10:02
Ivo Gregurević ostat će upamćen i po ljubavima koje su obilježile njegov život.
Pogledaj originalni članak

Tužna vijest za hrvatsko glumište! U 67. godini života iznenada nas je napustio Ivo Gregurević. Jedan od naših najvećih glumaca ostvario je brojne filmske, televizijske i kazališne uloge za koje je bio nagrađen brojnim priznanjima.

A osim po glumačkim ostvarenjima, Gregurević će ostati upamćen i po ljubavima koje su obilježile njegov život. Svoj privatni život oduvijek je nastojao držati podalje od medija, no neke ljubavi od sedme sile nije uspio sakriti. 

Gregurević je bio u braku s glumicom Dubravkom Ostojić s kojom ima sina Marka.

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Nakon razvoda, Gregurević je bio u vezi s glumicom Dolores Lambašom. Tada je imala 21 godinu, a osvojila ga je velikim talentom za glumu. Mnogi su komentirali kako je studij glume Lambaša upisala tek iz trećeg pokušaja, kada je postala djevojka Ive Gregurevića.

Foto: Željko Lukunić/Pixsell

Nije im smetala ni razlika od gotovo tri desetljeća koliko ih je dijelilo. Nakon pet godina veze par je prekinuo, malo prije završetka njezina studija na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. 

Nedugo nakon prekida Lambaša je utjehu pronašla u zagrljaju Frane Lasića, a Gregurevića se od 2015. godine povezuje s atraktivnom brinetom koja radi kao inspektorica u MUP-u. Gdje su se upoznali i kako je započela njihova romansa nije poznato s obzirom na to da je Gregurević svoju privatnost dobro čuvao, a u prvi plan uvijek je isticao glumačka ostvarenja. 

– Ne bih napravio ništa drukčije. Ovo je najbolji posao kojim se mogu baviti i ne bih ništa drugo znao raditi – izjavio je svojedobno Gregurević za Večernji list i dodao kako želi da ga se pamti isključivo po ulogama. A njih je tijekom života ostvario u više od 90 filmova, 19 televizijskih serija te 30-ak kazališnih predstava.

Pogledajte i kamo su nestale i što rade bivše prve dame TV-a. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

DU
Deleted user
10:14 03.01.2019.

Lambaša ga osvojila "talentom za glumu"... je, 100%, tak je i Dikana! Novinari, može li malo pijeteta!? Sa takvim pisanjem svakom potičete "pokvarenu maštu i prljave strasti", hehe! Slava Netjaku i Cinci...

AM
Axis Mundi
11:07 03.01.2019.

Ne znam gdje ima mjesta za detalje o njegovim vezama, a naročito je degutantno pisati o bivšim vezama nečijih bivših ljubavi/ljubavnika. PIšete o velikanu hrvatskog glumišta, usredotočite se na taj detalj.

VE
verica2
11:12 03.01.2019.

"......., a poslije je zaveo i inspektoricu MUPa." Sram vas bilo novinari! To je članak povodom smrti jednog od naših najvećih glumaca! Kao da ste slaboumni! Čovjek jednostavno nema riječi!