Slučajan susret

Nakon prekida veze Kike i Nikolina prvi put viđeni na istom mjestu

Foto: pixsell
nikolina pišek (1)
Foto: 'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
'26.08.2011., Rogoznica - U Marini Frapa odrzan je izbor ljepote Miss Adriatic 2011. Ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinovic i Kristijan Kike Curavic. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
Foto: pixsell
nikolina pišek (1)
27.08.2011.
u 15:33
- Čula sam da je i Kristijan bio na izboru Miss Adriatica ali nismo se susreli - rekla nam je Nikolina Pišek
Pogledaj originalni članak

Izbor za Miss Adriatic 2011. u Rogoznici u petak navečer vodila je Nikolina Pišek, čije je seksepilno tijelo bila najveća konkurencija natjecateljicama te večeri. Među poznatim licima koja su posjetila izbor bili su i bivša Miss Hrvatske Katarina Banić te ronilac Kristijan Curavić, bivši dečko N. Pišek s kojim je trogodišnju vezu prekinula lani u srpnju. Otada se bivši partneri nisu susretali na javnim događanjima, a kako je protekao prvi susret upitali smo Nikolinu.

– Nisam vidjela Kristijana na izboru, rekli su mi da je bio tamo, ali ja ga nisam srela – kratko je izjavila. U Rogoznici se zadržala samo jedan dan jer se zbog poslovnih obveza morala vratiti u Zagreb. Kao razlog prekida Nikoline i Kike, spominjala se treća osoba i to Žana Štrbac s kojom je ronilac bio u reality showu "Farma" što je Žana demantirala. Curavić je kasnije bio u vezi sa menadžericom Andreom Kujundžić, a Nikolina već dulje vrijeme ljubi srpskog poduzetnika Matiju Ćorkovića. Dio godišnjeg odmora par je proveo na jahti Snježane Mehun nakon čega je par proveo nekoliko romantičnih dana u Dubrovniku.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
Maroje2312
11:47 30.08.2011.

Kike dobro si napravio što nisi više sa njom