OTVORENJE

Nakon pet godina bez kina, Šibenik dobiva dvorane Cinestar

Nakon pet godina bez kina, Šibenik dobiva dvorane Cinestar
20.01.2010.
u 13:30
U trgovačkom centru Dalmare bit će otvoreno pet luksuzno opremljenih kinodvorana iz lanca Cinestar, a u subotu i nedjelju Šibenčani će biti podareni besplatnim projekcijama.
Pogledaj originalni članak

Sutra će Šibenik, nakon pet godina bez kinodvorane, konačno doživjeti javne filmske projekcije. U trgovačkom centru Dalmare bit će otvoreno pet luksuzno opremljenih kinodvorana iz lanca Cinestar, a u subotu i nedjelju Šibenčani će biti podareni besplatnim projekcijama.

Na otvorneju će biti premijerna projekcija postapokaliptičnog akcijskog trilera “Knjiga iskupljenja” s Denzelom Washingtonom, a tog filma publika će moći vidjeti filmove “Građanin opasnih namjera”, “Sherlock Holmes”, “Ljubavni jackpot” i “Sumrak saga: Mladi mjesec”.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.