ne zna se zašto

Nakon koncerta Rihanna završila u švicarskoj bolnici

Nakon koncerta Rihanna završila u švicarskoj bolnici
21.04.2010.
u 18:00
Rihannin vozač, tjelohranitelj i pomoćnik otpratili su je do odjela hitne pomoći, no nepoznato je kakvi zdravstveni problemi muče 22-godišnju pjevačicu.
Pogledaj originalni članak

Rihanna je prekjučer je hitno prevezena u bolnicu nakon svog nastupa u Švicarskoj. Nakon koncerta, nešto poslije ponoći, pjevačica je u crnom mercedesu odjurila u privatnu švicarsku kliniku Hirslanden.

Rihannin vozač, tjelohranitelj i pomoćnik otpratili su je do odjela hitne pomoći, no nepoznato je kakvi zdravstveni problemi muče 22-godišnju pjevačicu.

- Rihanna je primljena na odjel za hitne slučajeve, no neću vam otkriti nikakve detalje - rekla je glasnogovornica klinike Alenka Ambroz.

Pjevačica je kliniku napustila nekoliko minuta prije 3 sata ujutro, dva i pol sata nakon što je primljena. Kakav god da se problem pojavio s njezinim zdravljem, čini se da nije ostavio negativne posljedice jer je pjevačica već večer nakon posjeta bolnici nastupila u francuskom Lyonu.

Rihannina turneja Last Girl On Earth najzahtjevniji je njezin projekt do sada zbog čestih mijenjanja kostima i rigoroznih plesnih točki.

- Nikada još nismo imali ovakvu turneju, produkcija je nevjerojatna, kao i kostimi, jednostavno smo sve podigli na jednu sasvim drugu razinu. Stalno rastemo - nedavno je izjavila pjevačica.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz