REALITY SHOW U dva dana gledanu emisiju napustila čak dva stanara, preostali natjecatelji u očekivanju njihovih zamjena

Nakon burne svađe sa stanarima i Ozren napustio Big brother

Foto: import
Nakon burne svađe sa stanarima i Ozren napustio Big brother
10.10.2004.
u 18:31
Pogledaj originalni članak

Nakon što je nekoliko dana prijetio odlaskom te se nakon Krešina odlaska i posvađao s većinom ostalih stanara, Ozren je jučer napustio kuću Big Brothera.
– Ne mogu više biti tu i ne da mi se, želim se vratiti što prije normalnom životu – kazao je jučer ujutro Ozren u ispovjedaonici, a djelatnici RTL Televizije prerušeni u Big Brothera odgovorili su mu da može izači čim bude spreman. Ujedno je dogovoreno da RTL pošalje automobil po njegovu djevojku Viktoriju u Vrsar tako da ga ona dočeka pri izlasku iz gledanoga reality showa.
Koliko je napeta atmosfera bila u noći sa subote na nedjelju najbolje pokazuje vijest da je skoro došlo do tučnjave između Zdravka i Ozrena, što je u posljednji trenutak spriječio Saša.

Olakšanje stanara
Koliko je njegov odlazak zapravo olakšanje sustanarima najbolje se vidjelo po tome što ostali gotovo i da nisu reagirali na njegovo napuštanje kuće. No, takvo ponašanje se moglo i očekivati nakon što je kuću napustio Krešo, njegov najveći prijatelj, a Ozren se prvo posvađao s Filipom i Zdravkom, a onda i curama.
– Nema mu više Kreše da ga spasi. Bit će njemu pakao, a ne nama – kazala je tako u nedjelju oko ponoći Valentina najavljujući rat s Ozrenom koji je, izgleda, postao najomraženija osoba u Big Brother kući.

Ana protiv Ozrena
Nakon što se Ana u muškoj spavaonici posvađala s Ozrenom oko daske za peglanje, a Alen joj dobacio da ispegla i njihovu odjeću, djevojke su počele ljutito komentirati ponašanje muških stanara za koje vjeruju da su ih podcijenili. Najavile su osvetu - više im neće kuhati kavu, a Ozrena izgleda čekaju veliki problemi.
– Ozren prijeti kako će sutra biti nemoguć. Vidjet će on da i ja mogu biti zmija, još gora od njega – kazala je osvetnica Ana, prije nego što je saznala da Ozren odlazi.
 Ujedno je rekla kako se se nada da će novi stanari biti 'pravi frajeri’, za razliku od ostalih muških stanara.


Izlazak uz Viktoriju i oca

Iako je želju za izlaskom izrazio još ujutro, Ozren je Jadran film, gdje je smještena kuća Big Brothera napustio tek u 21 sat. Naime, sve do tada čekala se Viktorija, koja je bila u Vrsaru s roditeljima, a nakon što mu je došla djevojka te je izašao iz kuće, Ozren, koji je već nekoliko sati bio spreman za odlazak, morao je napraviti još nekoliko razgovora - s psihologom, šefovima Big Brothera... S novinarima mu se baš i nije dalo razgovarati, pa je u pratnji Viktorije, oca i prijatelja brzo otišao u toliko željenu izolaciju sa svojom ljubavi. Navodno su utočište našli upravo u njezinom stanu, a njihovi daljni planovi sinoć nisu bili dostupni javnosti.


U petak stižu 'zamjene’

U petak će se stanarima Big Brother kuće pridružiti novi stanari koji će se morati pridržavati strogih pravila. Stanarima neće smjeti govoriti o vanjskom svijetu, niti će ih oni o tome smjeti išta pitati. Oni će im morati pomoći da se prilagodie novoj okolini, a bit će izuzeti iz sljedećeg kruga glasovanja. No, uz dovođenje novih stanara, internetom se proširio i glas da će se RTL Televizija moža povući za njemačkim primjerom. Tamo je u ovakvoj situaciji ubačena “krtica”, stanar koji je namjerno provocirao. Ali vrlo brzo su ga ostali nominirali za ispadanje i nakon dva tjedna otišao je iz kuće. Nije poznato hoće li RTL Televizija tako postupiti, niti kako će odabrati dva nova stanara.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još iz rubrike Showbiz