vole švrljati

Preljubnici s nogometnih terena žene su varali s prostitutkama, suprugama prijatelja...

Foto: DPA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell, Gtres/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Foto: KIK/PIXSELL
Foto: KIK/PIXSELL
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
03.07.2018.
u 09:49
Pogledaj originalni članak

Neki nogometaši poznati su po fer igri, a neki po gruboj igri i varanju na terenu, a mnogo njih poznato je i po prevarama izvan terena pa su završili i na stranicama tabloida zbog preljuba.

Britanski nogometaš Wayne Rooney volio je švrljati okolo, ali supruga Coleen sve mu je oprostila, čak i kad ju je nedavno prevario pred rođenje njihovog četvrtog djeteta. Rooney je Coleen prvi put prevario s prostitutkom dok još nisu bili u braku, a kad su se vjenčali i dobili sina Kaia u medijima su o aferi s nogometašem progovorile Jennifer Thompson i Helen Wood. Da će novine pisati o njegovom preljubu sa spomenutim damama Wayne je suprugu obavijestio SMS porukom. Ispovijesti ovih žena o njegovim seksualnim vještinama koštale su nogometaša gubitka ugovora sa sponzorima, ali povjerenje supruge nije izgubio.

Prave sapunice između nogometaša i njihovih supruga i djevojki događale su se izvan nogometnog terena. Primjer prvi je Rafael Van der Vaart koji se nakon  razvoda od supruge Sylvie odmah našao u ljubavnom zagrljaju njene najbolje prijateljice Sabiom Bularuz, a ona je pak bivša supruga njegovog kolege iz reprezentacije Khalida Boulahrouza. Iako su Rafael i Sylvia tvrdili kako su nakon osam godina braka emocije i strast jednostavno nestali, navodno je razlog  razvoda bila Sabia. Van der Vaart bio je i grub prema svojim partnericama, Sylviju je ošamario, a Sabia je nakon dvije godine veze ispričala kako je Van der Vaart grozan i razmišljala je čak o samoubojstvu.

John Terry i njegova preljubnička afera također bi mogla biti dobar scenarij za sapunicu. On je suprugu Toni Poole prevario s Vanessom Perronceli djevojkom svog suigrača Waynea Bridgea. Za ovu aferu mediji su saznali 2010. godine i Terry je sve pokušao zataškati i htio je spriječiti objavu u medijima, ali nije uspio i zbog toga je izgubio i poziciju kapetana britanske reprezentacije. 
Kasnije je supruzi priznao da je imao još devet afera tijekom njihovog braka, a ona mu je sve to oprostila i još uvijek su u braku.

Žene britanskih nogometaša sklone su praštanju prevara, pa je tako bilo i u slučaju Victorie i Davida Beckhama. Njihov brak ozbiljno je bio ugrožen 2004. godine kada su mediji razotkrili Davidovu aferu s Playboy modelom Rebeccom Loos. Victoria je unatoč svemu odlučila oprostiti suprugu i danas su još u braku i imaju četvero djece.


Veliki šok bio je i kada je brazilski nogometaš Kaka, poznat po tome što se zalagao za moralne principe, nakon devet godina braka prevario suprugu Caroline Celico. Kaka je ima aferu s 21-godišnjom Miss Brazila Jakelyne Oliveirom. Caroline nije bila spremna oprostiti suprugu i zatražila je razvod i skrbništvo nad njihovo dvoje djece.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
15:19 03.07.2018.

Sponzoruše i treba varati..

JO
jocoudriga
11:06 03.07.2018.

Gdje je problem lažni moralisti!?!?!?

GA
Gashi
10:17 03.07.2018.

Pa sekstrema po meni ne postoji. Seks sa nekom drugom ženom je jedan običan izlet. Pčele to rade svaki dan i rezultat tog slatkog kurvarstva su sretna cvijeća.