u strasnom zagrljaju

Najseksi Hrvatica pokazala čari u zlatnoj haljini

Foto: PR
vedrana linardić
Foto: PR
vedrana linardić
Foto: PR
vedrana linardić
Foto: PR
vedrana linardić
25.09.2014.
u 08:10
Vedrana Linardić u zlatnoj je haljini pozirala u strasnom zagrljaju modela Ivana Ukalovića u kampanji za zagrebački klub H20
Pogledaj originalni članak

Manekenka Vedrana Linardić, koja je prije nekoliko godina proglašena najseksi Hrvaticom, vratila se manekenstvu.

Lijepa Vedrana u zlatnoj je haljini pozirala u strasnom zagrljaju modela Ivana Ukalovića u kampanji za zagrebački klub H20.

Čini se da atraktivna manekenka nije mogla odoljeti ponudi te je ponovno zaplovila manekenskim vodama.

Prije dvije godine, Linardić je najavila kako planira zaposliti se kao učiteljica razredne nastave, što je po struci, no od manekenstva nije namjeravala odustati.

>>Prekrasna Vedrana Linardić pokazala tetovaže

>>The Shapeshifters rasplesali Tinu Katanić i Vedranu Linardić

Foto: PR

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

HR
HRVATSKA89
07:59 26.09.2014.

botox,piling,plasticni remont itd a nakon 15g te misice izgledaju ko strasila i nude masaze u oglasima manekenskog izgleda

Avatar gecdra
gecdra
10:33 25.09.2014.

Va je ženstvena ko Sandra Perković.