Crveni tepih u Londonu

Na dodjeli prestižnih nagrada Zrinka Cvitešić očarala i slavnog Poirota

Foto: Instagram
Zrinka Cvitešić
Foto: Instagram
Zrinka Cvitešić
Foto: Instagram
Zrinka Cvitešić
Foto: Instagram
Zrinka Cvitešić
Foto: Promo
Zrinka Cvitešić
Foto: PR FOTO
ZRINKA CVITEŠIĆ
04.04.2016.
u 10:15
Na dodjeli nagrada za kazališnu izvrsnost, pozornost prisutnih plijenila je u bijeloj dugačkoj haljini, kreaciji poznate Matije Vuice
Pogledaj originalni članak

Domaća glumica Zrinka Cvitešić (36) uz pratnju modne dizajnerice Matije Vuice zasjala je jučer u Londonu na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Olivier Awards. 

Na dodjeli nagrada za kazališnu izvrsnost, pozornost prisutnih plijenila je u bijeloj dugačkoj haljini, kreaciji poznate Vuice. Privukla je pažnju i glumca Davida Sucheta, publici poznatog kao detektiva Herculea Poirota.

 

 

Zrinka i dalje uspješno kroči glumačkim vodama, a prije dvije godine osvojila je najprestižniju britansku nagradu ''Laurence Olivier Award'' za ulogu u predstavi ''Once''.

>> Fashion romantizam sa Zrinkom Cvitešić

>> Veselim se duetu sa Zrinkom Cvitešić

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SW
swimm
09:21 06.04.2016.

novinar mora da je nesposoban saznati pravo ime glumca

GV
golub Vaso
14:24 04.04.2016.

mislio sam da je to izmišljeni lik