Izvan granica

N. Janjić: Ne bih se bunila da mi priđe Robert Downey Jr.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
N. Janjić: Ne bih se bunila da mi priđe Robert Downey Jr.
26.03.2010.
u 16:36
Splitska glumica u nedjelju će otputovati u London gdje će prisustvovati dodjeli nagrada Jameson Empire i sresti hollywoodske face Jamesa Camerona, Katherine Bigelow i glumce Roberta Pattinsona i Roberta Downeyja Jr.
Pogledaj originalni članak

Nakon nekoliko dobrih i uspješnih filmskih uradaka, kako u Hrvatskoj tako i izvan njezinih granica, glumica Nataša Janjić uskoro će sjesti u redove hollywoodskih zvijezda.

– U nedjelju putujem u London na dodjelu nagrada Jameson Empire. Pozvana sam pa idem gledati kako svjetske face primaju nagrade – našalila se Nataša te ushićeno nastavila:

– Dolaze redatelji, oskarovci James Cameron i Katherine Bigelow, ali i glumci Robert Pattinson i Robet Downey Jr. kao predstavnici zgodnih frajera – kazala je 29–godišnjakinja. Od nabrojenih imena, priznala nam je, najviše se veseli upoznavanju hollywoodskog zavodnika i buntovnika Downeya Jr.

– Da mi on priđe, ne bih se požalila, a ni bunila – iskreno će domaća filmska zvijezda koja, otkrila nam je jednom prilikom, oduvijek pada na takve, “čvrste” i prave muškarce koji ne luduju za pomodarskim sitnicama. Upravo takav je i njezin sadašnji izabranik, producent pa odnedavno i voditelj kviza “Upitnik” Joško Lokas, koji je zbog lijepe Nataše ostavio suprugu i troje djece.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.