kakva promjena

Možete li ga prepoznati? Omiljeni TV voditelj nekada je bio plavuša

Foto: Instagram
Možete li ga prepoznati? Omiljeni TV voditelj nekada je bio plavuša
26.10.2018.
u 19:00
Njegov izgled danas se poprilično razlikuje od ovoga pa nije ni čudo da je fotografija mnoge nasmijala.
Pogledaj originalni članak

Voditelj RTL-ove informativne emisije 'RTL Danas' svojim obožavateljima na Instagramu pohvalio fotografijom iz mladenačkih dana.

Da iznad fotografije na srednjoškolskom pokazu ne stoji njegovo ime malo tko bi znao da se radi o Tomislavu Jelinčiću. Fotografija je nastala prije 26 godina, a Jelinčić je tada imao podosta dužu kosu zbog koje ga mnogi ne bi prepoznali. 

- 'Ovo je hit', 'Sjećam se te kosice', 'Tomo bio i ostao lijep' - samo su neki od komentara ispod objave. 

Jedna pratiteljica prisjetila se i davne anegdote s Jelinčićem. -Rijetki smo koji te ovakvog pamte. Jednom, (sjedio si okrenut leđima) ulazi moj tata i kaže : Dobar dan, djevojke!- napisala je voditeljeva prijateljica i mnoge dobro nasmijala. 

Pogledajte i kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
21:19 26.10.2018.

Nije bio plavuša, jer je muško, nego plavušan.

DU
Deleted user
19:27 26.10.2018.

..dabar..

Avatar JustinCase69
JustinCase69
06:18 27.10.2018.

Omiljen ..fantastičan..najbolji..neodoljiv.. itd... klasični dodatak svakom tekstu u VL za osobe kojima se treba dignuti pažnja i napumpavanje mišljenja ljudim..pa nisu valjda svi ovce..valjda nekome i nije baš omiljen..