pokazali prsten

Mnogima najzgodnija glumica zaručila se za četiri godine mlađeg glazbenika, pa otkrila: Pili smo krv jedno od drugoga

Foto: John Angelillo/NEWSCOM
MTV Video Music Awards in New York
Foto: Hubert Boesl
2021 MTV Video Music Awards
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
REUTERS 28-05-2021 05:33 #1
Foto: John Angelillo/NEWSCOM
MTV Video Music Awards in New York
13.01.2022.
u 12:40
Da su zaručeni potvrdili su na Instagramu, te su jedno drugome posvetili poduže objave. Megan je uz romantičnu fotografiju otkrila i da su pili krv jedno od drugoga.
Pogledaj originalni članak

Nakon godinu i pol dana veze zaručili su se glumica Megan Fox (35) i glazbenik Colson Baker (31), poznatiji kao Machine Gun Kelly.

Da su zaručeni, potvrdili su na Instagramu te su jedno drugome posvetili poduže objave. Megan je uz romantični video otkrila i da su pili krv jedno od drugoga. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

"U srpnju 2020. godine sjedili smo pod ovim drvetom. Tražili smo magiju. Bili smo svjesni boli s kojom ćemo se suočiti u tako kratkom, frenetičnom vremenskom razdoblju", započela je Fox i nastavila:

"Nesvjesni posla i odricanja koje je on od nas zahtijevao postali smo opijenu ljubavlju. I karmom. Godinu i pol dana nakon što smo zajedno prošli kroz pakao i smijali se više nego što sam mislila da je moguće, pitao me hoću li se udati za njega. I baš kao u svakom životu prije ovog, i kao u svakom životu koji slijedi, rekla sam mu 'da'. I onda smo jedno drugome pili krv. 
Colson je na svojem Instagramu podijelio video i otkrio kako je sam dizajnirao prsten. 

"Doveo sam je ispod grana gdje smo se zaljubili i pitao hoće li se udati za mene. Znam da je tradicionalno imati jedan prsten no ja sam ovaj dizajnirao uz pomoć Stephena Webstera kako bi imao dva. Smaragd (njezin rodni kamen) i dijamant (moj rodni kamen) postavljeni su na dvije magnetske trake koje se spajaju kao dvije polovice i stvaraju jednu dušu i nejasno srce koje predstavlja našu ljubav", napisao je. 

 

VIDEO Počinje izbor za Večernjakovu ružu! Sve nominirane potražite danas u Večernjem listu i na portalu 🌹

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.