preokret

Mnogi su mislili da su u ratu, a kad ono... Jelena Veljača objavila fotografije bivšeg supruga!

Foto: Igor Kralj/PIXSEL
Mnogi su mislili da su u ratu, a kad ono... Jelena Veljača objavila fotografije bivšeg supruga!
05.11.2018.
u 13:35
Iako se činilo da su Jelena Veljača i Dražen Čuček zahladili odnose nakon razvoda, glumica i scenaristica demantirala je glasine objavom na svom Instagramu.
Pogledaj originalni članak

Ljubav možda više ne stanuje na njihovoj adresi, ali zato međusobno poštovanje i razumijevanje Jelena Veljača i Dražen Čuček nisu izgubili ni nakon razvoda.

Iako se prvotno činilo da su zahladili odnose jer su se međusobno prestali pratiti na društvenim mrežama, Jelena i Dražen opovrgnuli su glasine. Bivši supružnici i dalje uživaju u zajedničkim trenucima i to ponajprije zbog trogodišnje kćeri Lene.

– Zajedno nastavljamo odgajati Lenu i to nam je najvažnije – najavili su Veljača i Čuček u kolovozu nakon što su javnosti obznanili da se razvode. Proteklog vikenda bivši supružnici uživali su u druženju sa svojom mezimicom, a obiteljske trenutke Jelena je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu. – Ovo smo mi. Očinstvo u gradu – napisala je glumica i scenaristica u opisu fotografije koja prikazuje Čučeka kako se igra s Lenom.

Ubrzo je uslijedila još jedna fotografija kojom je Jelena ušutkala zle jezike koji su pomislili da bivši partneri nakon razvoda nisu uspjeli održati dostojanstven odnos.

Sve je započelo nakon što je Veljača prestala objavljivati Čučekove fotografije na svom profilu, a ubrzo se otkrio da bivšeg supruga više ne prati na Instagramu. Osim kćerkice, Jelenu i Dražena veže i zajednički projekt zbog kojeg su se oboje preselili u Beograd.

Riječ je o seriji ''Pogrešan čovjek'' u kojem Dražen ima glumačku ulogu, dok je Jelena kreativna producentica serije. Sada već bivši supružnici na ljubav su se obvezali u rujnu 2015. godine u tajnosti, a nepune tri godine kasnije odlučili su krenuti odvojenim putevima koje će zauvijek vezati njihova kći Lena.

Pogledajte i koji su parovi nakon razvoda ostali prijatelji.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
13:41 05.11.2018.

Sad sam cijeli ručak izbacio, hvala VL.rs

DU
Deleted user
15:31 05.11.2018.

Ha ha ha, ne vjerujem.Ovo je članak?

RI
rightside
17:11 05.11.2018.

a gle kolke cvalje ima,,valjda misli da ce opet izici na pornhub-u..)))