objavila novu fotku

Mnoge je oduševila izgledom nakon što je izgubila 45 kg, no sada su fanovi zabrinuti: 'Što ti se dogodilo?'

Foto: Instagram
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
22.03.2022.
u 14:40
Simpson je sada objavila novu fotografiju, na kojoj se vidi da je izgubila još kilograma, a to se pogotovo primjećuje u licu. Iako je pratitelji inače podržavaju u želji da bude što zdravija, ovaj put je neke od njih zabrinula.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica i glumica Jessica Simpson (41) na društvenim je mrežama objavila fotografiju i pratitelje iznenadila nikada vitkijom figurom, a u proteklih nekoliko godina posvetila se svom modnom brendu. 

Simpson je sada objavila novu fotografiju na kojoj se vidi da je izgubila još kilograma, a to se pogotovo primjećuje u licu. Iako je pratitelji inače podržavaju u želji da bude što zdravija, ovaj put je neke od njih zabrinula. 

 

"Jesi li u redu“, "O moj Bože, što ti se dogodilo“, "Jako si tanka, jesi li dobro“, "Izgledaš kao da si u velikom stresu“, samo su neki od komentara obožavatelja pjevačice. 

Jessica je, inače, ranije otkrila kako je imala problema s alkoholom. 

"Morala sam prestati piti alkohol jer su zbog njega moj um i srce cirkulirali u jednom smjeru i iskreno, bila sam premorena. Htjela sam preuzeti ulogu vođe razbiti te cikluse u životu kako bih krenula naprijed, a da ne žalim zbog nekog svog izbora." Simpson je kasnije dodala kako ne može vjerovati da su od snimanja fotografije prošle četiri godine. Naglasila je da je morala prihvatiti poraz i bol.

"Alkohol nije bilo problem, ja sam bila problem. Nisam voljela sebe i nisam poštovala svoju snagu. Danas je poštujem."  

Foto: Instagram

O svojim problemima s alkoholizmom i problemima s težinom progovorila u autobiografskoj knjizi "Open Book".
Njezini problemi s težinom, s druge strane, započeli su tijekom treće trudnoće. Često se žalila na otečena stopala i noge, mučila ju je nesanica, borila se s anksioznošću i bolovima u leđima, a sve je rezultiralo nakupljanjem težine pa je tako na kraju trudnoće vaga pokazivala 108 kilograma.

Foto: PA/Pixsell

Tome je odlučila stati na kraj, pa je izgubila 45 kg. Jessica je u svibnju prošle godine na svijet donijela djevojčicu Birdie Mae, a sa suprugom Ericom Johnsonom, profesionalnim igračem američkog nogometa, već ima osmogodišnju kći Maxwell i sedmogodišnjeg sina Acea.

"Imam divnog supruga. Stalno je oko djece i vrijeme provodi igrajući se s njima. Stvarno je divan otac. Zbog njega želim ostati zauvijek mlada", istaknula je svojedobno glumica i otkrila da je suvišne kilograme skinula prije svega zbog zdravlja, ali i kako bi još dugo ostala privlačna svome partneru.

VIDEO Najbolji trenuci s ovogodišnje Večernjakove ruže

HASSANOVI RATOVI

'Kada je počeo taj rat, bio sam desetogodišnje dijete s puškom u ruci. Ranjen sam više puta, izgubio sam brata, prijatelje'

Večernjakovci Hassan Haidar Diab i Robert Bubalo snimili su dugometražni dokumentarac ‘Hassanovi ratovi’ o životnoj sudbini koja ostavlja bez daha. Iz filma čija je premijera 4. lipnja u Velikoj Gorici može se iščitati da je Hassan, kao obrambeni mehanizam, gotovo izbrisao svu svoju prošlost, koju sada pred kamerama, uz pomoć svoje obitelji, pokušava sklopiti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.