nepopravljiv

Mladen Grdović ulovljen u vožnji sa 3,08 promila alkohola!

Foto: Nino Strmotić/Pixsell
Mladen Grdović ulovljen u vožnji sa 3,08 promila alkohola!
09.12.2010.
u 14:12
Poznati pjevač zaustavljen je noćas oko 2 sata tijekom vožnje u Zadru u automobilu Jaguar
Pogledaj originalni članak

Poznati zadarski pjevač Mladen Grdović u četvrtak oko dva sata iza ponoći u vidljivo alkoholiziranom stanju priveden je na triježnjenje u prostorije zadarske policije. Mladena Grdovića policija je zaustavila u redovitoj kontroli prometa dok je vozio svojim Jaguarom u Ulici Ivana Petanija u Zadru.

Nakon što je zaustavljen, alkotestiranjem mu je izmjereno nevjerojatnih 3,08 promila alkohola u krvi. Potvrdili su nam sve to danas u zadarskoj policiji. Zadarski pjevač, na sreću, ovaj put nije i skrivio prometnu nesreću dok je vozio u alkoholiziranom stanju.

Podsjetimo, prije šest godina, navodno pod utjecajem alkohola, slupao je skupocjeni Ferrari, a prije tri godine i Mercedes CL 500. U posljednjih godinu i pol dana dvaput mu se sudilo i zbog prijave za obiteljsko nasilje, za koje su ga prijavili prvi put supruga Brankica i brat Paolo, a drugi puta ponovo Brankica. Grdović je tvrdio kako nikad nikog nije udario i demantirao je da je agresivan kad popije.

Pravdao se da je ‘čovik iz naroda koji se veseli uz pismu i bevandu’. Isticao je i podršku Brankice, a neko vrijeme proveo je i na odvikavanju od alkohola na odjelu psihijatrijske bolnice u Zadru, no očito neuspješno. Posljednji put Mladen Grdović pojavio se u javnosti tijekom Zadarfesta, kad se novinarima hvalio da je on zaslužan za dobar izgled supruge Brankice, a potom je po tko zna koji put tvrdio da je konačno odlučio bevandi reći zbogom. Popularni zadarski pjevač jučer je, nakon što je noć prespavao u policiji, koja ga je prijavila zbog kršenja Zakona o sigurnosti prometa, priveden prekršajnom sucu u Zadru. Mladena i Brankicu neuspješno smo danas pokušali dobiti na telefon. 

.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 61

Avatar icka79
icka79
22:13 09.12.2010.

Pa sa tako dobrim stvarima i statusom super -dalmatinske zvijezde treba nu to već i dozvolit!

NJ
Njamanjam
14:50 09.12.2010.

Treba ga osuditi na maksimalnu zatvorsku kaznu i poslati na obavezno liječenje od alkohola. Ili će se čekati da nekome naudi?

Avatar lepran
lepran
21:09 09.12.2010.

ipak je neizlječivo