rekla mu što misli

Mirna Berend obrušila se na Olivera Frljića

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Mirna Berend obrušila se na Olivera Frljića
08.08.2015.
u 11:52
Olivere Frljiću, jedino po čemu te pamtim je kratka veza s Danijelom Trbović, počela je svoj status na Facebooku voditeljica Mirna Berend
Pogledaj originalni članak

Voditeljica Mirna Berend obrušila se preko Facebooka na intendanta riječkog HNK Olivera Frljića zbog javnog razgovora 'Drugi rat' koji se na obljetnicu Oluje održao u riječkom kazalištu, a tijekom kojeg su žene pet različitih nacionalnosti govorile o stradanju u ratu u Hrvatskoj i BiH.

– Olivere Frljiću....jedino po čemu te pamtim je kratka veza s Danijelom Trbović....upravo te pomno pratim na jednoj od regionalnih televizija....i pitam se zašto sve što se**š radiš u Hrvatskoj ,kad si sve to mogao raditi u puno kompliciranijoj konstelaciji snaga iz koje si potekao, a to je Travnik – napisala je Mirna Berend.

 

>> Za tučnjavu i diskriminaciju prijavljeno 10 prosvjednika pred riječkim HNK

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 115

DU
Deleted user
12:56 08.08.2015.

bravo Mirna, nadam se uskoro da ces ti imati vise mjesta na htv, a frljic i trbovic neka na N1 rade , to im je ionako zelja , a najbolje da se presele u Travnik... e da i nek acu na motoru povedu...

B2
bokida 2
12:42 08.08.2015.

Kratko i jasno još samo da to dotični shvati.

BA
bakulušić
12:47 08.08.2015.

Bio je to idealan spoj. Sigurno su se upoznali na "javnoj" televiziji. I sigurno je da nisu prekinuli zbog ideološke nesnošljivosti.