ima iskustva

Mirandi Kerr baka dijeli bračne savjete

Foto: 'Profimedia.com'
Mirandi Kerr baka dijeli bračne savjete
09.06.2012.
u 10:19
Rekla mi je da za svog supruga uvijek trebam biti sređena, pa čak i ujutro kad iskočim iz kreveta, otkrila je lijepa Australka.
Pogledaj originalni članak

Lijepa australska manekenka Miranda Kerr udana za glumca Orlanda Blooma s kojim ima 18-mjesečnog sina Flynna u braku zasad još nema problema. Za to je, kaće, pomalo zaslužna i njena baka koja je nerijetko savjetuje kad su muškarci u pitanju.

- Poručila mi j da za svog supruga uvijek budem lijepo sređena jer muškarci su vizualni tipovi. Za nju nije poželjno kad žena pola dana provede u piđami, u šali je priznala Kerr.

- S vremenom sam shvatila da je u pravu. Svi muškarci prijete kad se malo potrudiš oko svog izgleda samo zbog njih, kaže Miranda.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.