šarmantni evan

Miranda Kerr ljubi jednog od najmlađih milijunaša na svijetu

Foto: Press Association/PIXSEL
Miranda Kerr out in New York CityAustralian model Miranda Kerr is walking on the street in The Upper East Side, New York, NY on March 26, 2014.Charles Guerin Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Instagram
miranda kerr
Foto: Instagram
Miranda Kerr
Foto: Kento Nara/DPA/PIXSELL
miranda kerr
03.07.2015.
u 14:20
32-godišnjakinja ljubi 25-godišnjeg poduzetnika koji je jedan od najmlađih milijunaša na svijetu
Pogledaj originalni članak

Nedavno je otkrivena nova ljubav Orlanda Blooma, a sada su se svjetski mediji raspisali i o novoj ljubavi njegove bivše supruge Mirande Kerr.

Naime, anđelica Victoria's Secreta ima novu ljubav, a on je osnivač aplikacije 'Snapchat' Evan Spiegel. 32-godišnjakinja ljubi 25-godišnjeg poduzetnika koji je jedan od najmlađih milijunaša na svijetu.

Snapchat je Evanu donio novac i ljubavnu sreću. Izvor je svjetskim medijima otkrio da su se Miranda i Evan nedavno provodili sjedeći zajedno za šankom kluba, a usput su se i ljubili.

>>Bloom nije mogao maknuti ruke s nje - Pogledajte nasljednicu Mirande Kerr

>>Miranda Kerr u Cannesu pokazala svu svoju raskoš

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
10:02 05.07.2015.

Ova žena je lijepa ali pošto nije židovka to se ovdje ne spominje. Sramotno!