viđaju se po potrebi

Ovaj prekrasan par rastao se prije dvije godine, no i dalje spavaju zajedno

Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
orlando bloom
Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
orlando bloom miranda kerr
Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
orlando bloom miranda kerr
Foto: Charles Guerin/Press Association/PIXSELL
orlando bloom
Foto: Kento Nara/DPA/PIXSELL
miranda kerr
Foto: Press Association/PIXSEL
Miranda Kerr out in New York CityAustralian model Miranda Kerr is walking on the street in The Upper East Side, New York, NY on March 26, 2014.Charles Guerin Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Charles Guerin/Press Association/PIXSELL
miranda kerr
24.03.2015.
u 07:35
Iako su se rastali, navodno još uvijek uživaju u fizičkoj vezi. Naime, viđaju se kad god žele i kad god im se pruži prilika
Pogledaj originalni članak

Miranda Kerr i Orlando Bloom ponovno se viđaju. Nakon što su prošlog mjeseca zajedno napustili zabavu Vanity Faira nakon Oscara, svi su se pitali što se događa između ovog bivšeg para.

Iako su se rastali, navodno još uvijek uživaju u fizičkoj vezi. Naime, viđaju se kad god žele i kad god im se pruži prilika, piše magazin OK!.

Orlando i Miranda roditelji su četverogodišnjeg Flynna, a vjenčali su se 2010. godine. Rastali su se 2013., no unatoč tome ostali su prijatelji. Ipak, ne mogu se zadržati u čisto prijateljskoj zoni, već spavaju zajedno. Čini se da bi pomirenje moglo biti na pomolu.

>>Miranda Kerr otkrila razlog ljubavnih neuspjeha

>>Prekrasna Miranda Kerr skida sa sebe komad po komad odjeće

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SX
sudbina x
10:14 24.03.2015.

Dakle prvo su se oženili radi medija pa su se radi medija rastali a sad se radi medija opet karaju,takvima k.... i medija nikad dosta!